reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie aktualnie 21tc .
Waga startowa 49kg
na poczatku spadla do 47kg 🙀 a na chwile obecna jest 53kg takze przybieram no i apetyt tez mi wrocil :)
To tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza uroda ;) ja na razie tylko odrobiłam te początkowe kilogramy. Ale brzuszek nieźle mi już wystaje :)

reklama
To tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza uroda ;) ja na razie tylko odrobiłam te początkowe kilogramy. Ale brzuszek nieźle mi już wystaje :)
no ja niestety mialam mega niestrawnosc i mdlosci wiec bardzo malo jadlam. Ciesz sie moja droga - bedziesz miala mniej do zrzucania ;)
Moj brzuch tez juz wystrzelil , szczegolnie przez ostatnie 2 tygodnie :) Niech rosna te nasze dzieciacki 😍

Każdy bierze odpowiedzialność za swoje dziecko. Ma swój rozum, inny motor do działania inna potrzebę jakości życia. Ja pamiętam jak jeszcze nie dawno połowa z nas na forum starających się wybierala się na drugi koniec pl do jakiegoś starego znachora bo miał jakieś nieodganione moce i potrafił zaciążyć kobietę dotykiem czy czy innymi guslami. Ty to nawet chyba bylac co nie
Tak byłam, super facet,polecam- świetnie działa na głowę :) nawet nie wiem czy się nie wybiorę przed kolejnym transferem, uwielbiam ludzi z pozytywną, ciepłą energia :)

A tak zmieniając temat :) jak bylo z Waszą wagą w ciąży? Ja mam dzis 16tc i rośnie brzuszek ale waga stoi w miejscu.. najpierw schudłam 4kg na początku ciąży, odrobiłam je i waże teraz tyle co przed ciążą (60kg) ale mimo, że sobie nie żałuję jedzenia i jem zawsze jak jestem głodna waga stoi w miejscu. Wiem... powiecie, że kobiecie nie dogodzisz 😂 ale zastanawia mnie czy to jest ok?
długo nie tyłam w ciąży, zaszłam przy wadze 80 na początku trochę spadło, rodziłam z waga 90, w tydzień po porodzie już na wadze -12kg.

@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia 😁

reklama
@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia 😁
u mnie bylo to samo - raz na tydz do 10 dni. Tyle ze u nas karmienie mieszane. Ale tez pediatra kazala wrzucic na luz. I reakcja na kupe u mnie byla jak u Ciebie 🤣

Do góry