reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia 😁
Moja dzisiaj daje takiego czadu że zaraz ja wyskoczę przez okno. Szybkie pytanie czy dziecko może jechać na przednim siedzeniu i czy można z przodu w oknie montować ta nakladke Ba słońce?

reklama
Moja dzisiaj daje takiego czadu że zaraz ja wyskoczę przez okno. Szybkie pytanie czy dziecko może jechać na przednim siedzeniu i czy można z przodu w oknie montować ta nakladke Ba słońce?
Na przednim odwrocone do tylu,bo przodem to jest zabronione w tym wieku,wiec tylko maxi cosi albo obrotowe.ale jak siedzi z przodu ,tylem to jej slonce swieci

Nie wiem jak w pl u mnie jest do 13 kg wozenie z przodu przodem zabronione.
Slusznie wg mnie bo to mega niebezpieczne

Na przednim odwrocone do tylu,bo przodem to jest zabronione w tym wieku,wiec tylko maxi cosi albo obrotowe.ale jak siedzi z przodu ,tylem to jej slonce swieci?
A jak mam ten fotelok odwracany to czy jak jadę z tyłu i Natalka w tym foteliki może jechać odwrócona do mnie czyli tak jak by bokiem w kierunku jazdy? Mamy dzisiaj 300 km do zrobienia.

A jak mam ten fotelok odwracany to czy jak jadę z tyłu i Natalka w tym foteliki może jechać odwrócona do mnie czyli tak jak by bokiem w kierunku jazdy? Mamy dzisiaj 300 km do zrobienia.
Podejrzewam ze prawnie to nie jest dopuszczone,bo te obrotowe sa do ilus kg tylem i od ilus przodem.W razie wypadku mozesz miec problemy.Nie mam pojecia,a dlaczego tylem nie siedzi a ty i tak obok?

Na przednim odwrocone do tylu,bo przodem to jest zabronione w tym wieku,wiec tylko maxi cosi albo obrotowe.ale jak siedzi z przodu ,tylem to jej slonce swieci

Nie wiem jak w pl u mnie jest do 13 kg wozenie z przodu przodem zabronione.
Slusznie wg mnie bo to mega niebezpieczne
i zawsze z wylaczona poduszks jesli z przodu

nie wolno przewozic bokiem. Tylem albo przodem. Do 13kg tylko tylem. Potem mozna przodem choc najlepiej do 4 r.z tylem.

reklama
no tak, lupina tylem z wylaczona poduszka, a potem to chyba dopiero od 15kg mozna z przodu i to tylko w uzasadnionych przypadkach
15-36 kg moze z przodu siedziec na foteliku z przodem,zalecane jest do 5-6 roku zycia i tak z tylu tylem. w aucie meza,Lennart siedzi z przodu ,w moim z tylu bo mam 3 isofixy i miejsce na 3 fotele.
No pewnie tak pojadę. Ale ona lubi przodem do mnie.
To nie jest wazne co ona lubi,bezpieczenstwo jest najwazniejsze.tak to widze.Zrobisz jak uwazasz😗

Do góry