reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia 😁
Moja dzisiaj daje takiego czadu że zaraz ja wyskoczę przez okno. Szybkie pytanie czy dziecko może jechać na przednim siedzeniu i czy można z przodu w oknie montować ta nakladke Ba słońce?

reklama
Moja dzisiaj daje takiego czadu że zaraz ja wyskoczę przez okno. Szybkie pytanie czy dziecko może jechać na przednim siedzeniu i czy można z przodu w oknie montować ta nakladke Ba słońce?
Na przednim odwrocone do tylu,bo przodem to jest zabronione w tym wieku,wiec tylko maxi cosi albo obrotowe.ale jak siedzi z przodu ,tylem to jej slonce swieci

Nie wiem jak w pl u mnie jest do 13 kg wozenie z przodu przodem zabronione.
Slusznie wg mnie bo to mega niebezpieczne

Na przednim odwrocone do tylu,bo przodem to jest zabronione w tym wieku,wiec tylko maxi cosi albo obrotowe.ale jak siedzi z przodu ,tylem to jej slonce swieci?
A jak mam ten fotelok odwracany to czy jak jadę z tyłu i Natalka w tym foteliki może jechać odwrócona do mnie czyli tak jak by bokiem w kierunku jazdy? Mamy dzisiaj 300 km do zrobienia.

A jak mam ten fotelok odwracany to czy jak jadę z tyłu i Natalka w tym foteliki może jechać odwrócona do mnie czyli tak jak by bokiem w kierunku jazdy? Mamy dzisiaj 300 km do zrobienia.
Podejrzewam ze prawnie to nie jest dopuszczone,bo te obrotowe sa do ilus kg tylem i od ilus przodem.W razie wypadku mozesz miec problemy.Nie mam pojecia,a dlaczego tylem nie siedzi a ty i tak obok?

Na przednim odwrocone do tylu,bo przodem to jest zabronione w tym wieku,wiec tylko maxi cosi albo obrotowe.ale jak siedzi z przodu ,tylem to jej slonce swieci

Nie wiem jak w pl u mnie jest do 13 kg wozenie z przodu przodem zabronione.
Slusznie wg mnie bo to mega niebezpieczne
i zawsze z wylaczona poduszks jesli z przodu

nie wolno przewozic bokiem. Tylem albo przodem. Do 13kg tylko tylem. Potem mozna przodem choc najlepiej do 4 r.z tylem.

reklama
no tak, lupina tylem z wylaczona poduszka, a potem to chyba dopiero od 15kg mozna z przodu i to tylko w uzasadnionych przypadkach
15-36 kg moze z przodu siedziec na foteliku z przodem,zalecane jest do 5-6 roku zycia i tak z tylu tylem. w aucie meza,Lennart siedzi z przodu ,w moim z tylu bo mam 3 isofixy i miejsce na 3 fotele.
No pewnie tak pojadę. Ale ona lubi przodem do mnie.
To nie jest wazne co ona lubi,bezpieczenstwo jest najwazniejsze.tak to widze.Zrobisz jak uwazasz😗

Do góry