reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie aktualnie 21tc .
Waga startowa 49kg
na poczatku spadla do 47kg 🙀 a na chwile obecna jest 53kg takze przybieram no i apetyt tez mi wrocil :)
To tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza uroda ;) ja na razie tylko odrobiłam te początkowe kilogramy. Ale brzuszek nieźle mi już wystaje :)

reklama
To tez widzę poszłaś w dół na początku. Może taka nasza uroda ;) ja na razie tylko odrobiłam te początkowe kilogramy. Ale brzuszek nieźle mi już wystaje :)
no ja niestety mialam mega niestrawnosc i mdlosci wiec bardzo malo jadlam. Ciesz sie moja droga - bedziesz miala mniej do zrzucania ;)
Moj brzuch tez juz wystrzelil , szczegolnie przez ostatnie 2 tygodnie :) Niech rosna te nasze dzieciacki 😍

Każdy bierze odpowiedzialność za swoje dziecko. Ma swój rozum, inny motor do działania inna potrzebę jakości życia. Ja pamiętam jak jeszcze nie dawno połowa z nas na forum starających się wybierala się na drugi koniec pl do jakiegoś starego znachora bo miał jakieś nieodganione moce i potrafił zaciążyć kobietę dotykiem czy czy innymi guslami. Ty to nawet chyba bylac co nie
Tak byłam, super facet,polecam- świetnie działa na głowę :) nawet nie wiem czy się nie wybiorę przed kolejnym transferem, uwielbiam ludzi z pozytywną, ciepłą energia :)

A tak zmieniając temat :) jak bylo z Waszą wagą w ciąży? Ja mam dzis 16tc i rośnie brzuszek ale waga stoi w miejscu.. najpierw schudłam 4kg na początku ciąży, odrobiłam je i waże teraz tyle co przed ciążą (60kg) ale mimo, że sobie nie żałuję jedzenia i jem zawsze jak jestem głodna waga stoi w miejscu. Wiem... powiecie, że kobiecie nie dogodzisz 😂 ale zastanawia mnie czy to jest ok?
długo nie tyłam w ciąży, zaszłam przy wadze 80 na początku trochę spadło, rodziłam z waga 90, w tydzień po porodzie już na wadze -12kg.

@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia 😁

reklama
@bazylia128 Bazylka odnośnie Twojego probiotyku- moja położna tez go polecała i my go stosowaliśmy, podobno ma bardzo dobre badania. Doradczynie laktacyjne z okolic Warszawy tez bardzo na ten probiotyk stawiają. My teraz mieliśmy przerwę w stosowaniu probiotyku ale moj maluch kupki robi rabina tydzień/10 dni- i mam się podobno nie martwić bo to tez jest norma, my jesteśmy kp. Ale ja oczywiście nie mogę się nie martwić i jak się kuwa zesra to ja prawie tez ze szczęścia 😁
u mnie bylo to samo - raz na tydz do 10 dni. Tyle ze u nas karmienie mieszane. Ale tez pediatra kazala wrzucic na luz. I reakcja na kupe u mnie byla jak u Ciebie 🤣

Do góry