Ja tak jak zawsze ale moja sasiadka jest w 9 miesc.ciazy i sadzi ogrodpowiedziala ze dobrze sie czuje i nie umie usiedziec bez roboty.Ja powiedzialam jej ze urodzi w polu jak kiedys kobietyDziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
Dzis mama mnie zrugala, ze nie powinnam a ja nie umiem tak siedziec i nic nie robic... przeciez 9 mcy lezec nie bede a lekarz twierdzi, ze ciaza jest niskiego ryzyka. Sprzątam powoli z czestym odpoczynkiem no ale cos tam robie w domu
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Wow, ma sile kobietaJa tak jak zawsze ale moja sasiadka jest w 9 miesc.ciazy i sadzi ogrodpowiedziala ze dobrze sie czuje i nie umie usiedziec bez roboty.Ja powiedzialam jej ze urodzi w polu jak kiedys kobiety
Czyli nie jestem sama co sprzata w domu właśnie ja tez sie dobrze czuje (odpukac). Jak mam gorszy dzien to wiadomo, spie praktycznie caly dzien. Ale jak mam dobry dzien to cos tam sprzatam
Nelka85
Cały czas sprzątam.Dziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
Dzis mama mnie zrugala, ze nie powinnam a ja nie umiem tak siedziec i nic nie robic... przeciez 9 mcy lezec nie bede a lekarz twierdzi, ze ciaza jest niskiego ryzyka. Sprzątam powoli z czestym odpoczynkiem no ale cos tam robie w domu
Mi dr powiedział, że jak się męczę to mam odpocząć ale nie, że nic nie mogę.
Ja sprzątam normalnie łącznie z myciem okien, z tym że robię częstsze przerwy, no i sprzątanie z dowmestosem przejął mąż póki coWow, ma sile kobieta
Czyli nie jestem sama co sprzata w domu właśnie ja tez sie dobrze czuje (odpukac). Jak mam gorszy dzien to wiadomo, spie praktycznie caly dzien. Ale jak mam dobry dzien to cos tam sprzatam
Kachar
Szykujesz gniazdo dla swojej dzieciny, to normalne że sprzątamy i porządkujemy wszystko w domkuDziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
reklama