reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
Dzis mama mnie zrugala, ze nie powinnam 🤦‍♀️ a ja nie umiem tak siedziec i nic nie robic... przeciez 9 mcy lezec nie bede a lekarz twierdzi, ze ciaza jest niskiego ryzyka. Sprzątam powoli z czestym odpoczynkiem no ale cos tam robie w domu ;)
Ja tak jak zawsze ale moja sasiadka jest w 9 miesc.ciazy i sadzi ogrod😱powiedziala ze dobrze sie czuje i nie umie usiedziec bez roboty.Ja powiedzialam jej ze urodzi w polu jak kiedys kobiety🤣

reklama
Ja tak jak zawsze ale moja sasiadka jest w 9 miesc.ciazy i sadzi ogrod😱powiedziala ze dobrze sie czuje i nie umie usiedziec bez roboty.Ja powiedzialam jej ze urodzi w polu jak kiedys kobiety🤣
Wow, ma sile kobieta 😱
Czyli nie jestem sama co sprzata w domu ;) właśnie ja tez sie dobrze czuje (odpukac). Jak mam gorszy dzien to wiadomo, spie praktycznie caly dzien. Ale jak mam dobry dzien to cos tam sprzatam :)

Dziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
Dzis mama mnie zrugala, ze nie powinnam 🤦‍♀️ a ja nie umiem tak siedziec i nic nie robic... przeciez 9 mcy lezec nie bede a lekarz twierdzi, ze ciaza jest niskiego ryzyka. Sprzątam powoli z czestym odpoczynkiem no ale cos tam robie w domu ;)
Cały czas sprzątam.
Mi dr powiedział, że jak się męczę to mam odpocząć ale nie, że nic nie mogę.

Wow, ma sile kobieta 😱
Czyli nie jestem sama co sprzata w domu ;) właśnie ja tez sie dobrze czuje (odpukac). Jak mam gorszy dzien to wiadomo, spie praktycznie caly dzien. Ale jak mam dobry dzien to cos tam sprzatam :)
Ja sprzątam normalnie łącznie z myciem okien, z tym że robię częstsze przerwy, no i sprzątanie z dowmestosem przejął mąż póki co 😉

Szykujesz gniazdo dla swojej dzieciny, to normalne że sprzątamy i porządkujemy wszystko w domku

received_1871657726361358.jpeg

reklama
Do góry