reklama
Artemida90
Fanka BB :)
jak widać u mnie był leniuch i kazał czekac na siebie, ale nie wiadomo kiedy dokładnie zaczęło bić bo może było to już 28-29dpt. Byłam na usg ze względu na krwotok w 21dpt.Pytam, bo ja byłam w 21dpt i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym i lekarka kazala przyjsc za 3 dni i powiedziała, że powinien być zarodek z serduszkiem...
motylek24
Mąż może na coś liczyja pije wódkę z pepsi i syropem truskawkowym - mąż mnie rozpieszcza
Ja tradycyjnie jestem sama matko ja nie wiem kiedy to się skończy, w sensie skończymy urządzać dom.
Artemida90
młody śpi u nas w łóżku - a my nie umiemy gdzie indziej niż w sypialniMąż może na coś liczy
Ja tradycyjnie jestem sama matko ja nie wiem kiedy to się skończy, w sensie skończymy urządzać dom.
Pchełka216
no niby tak od 24 dpt. Ja wolałam pójść chwilę później zeby w razie co nie mieć złudnych nadziei.Pytam, bo ja byłam w 21dpt i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym i lekarka kazala przyjsc za 3 dni i powiedziała, że powinien być zarodek z serduszkiem...
Pchełka216
szach mat zatemmłody śpi u nas w łóżku - a my nie umiemy gdzie indziej niż w sypialni
Niedługo mama
Ja byłam 26 dni po transferze i słyszałam serduszko. Życzę żebyś też usłyszałaPytam, bo ja byłam w 21dpt i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym i lekarka kazala przyjsc za 3 dni i powiedziała, że powinien być zarodek z serduszkiem...
motylek24
E tam,.czas się nauczyć gdzie indziejmłody śpi u nas w łóżku - a my nie umiemy gdzie indziej niż w sypialni
Odstawiłam espumisan i sab Simplex. Aaaa, i dwa dni nie dawałam vit D. Niech mały odpocznie i za kilka dni ją znów będę podawać i zobaczymyOdstawiłaś leki czy w końcu marudzenie samo przeszło.
Siedzę i myślę czy wypić jeszcze jednego gina z tonikiem mogę się ukryć, córka śpi a syn gra
reklama
Artemida90
próbowaliśmy ale spinamy się i No to nie jest to…. Dlatego od urodzenia uczyliśmy synka spać w łóżeczku u siebie w pokoju. A od stycznia/lutego wylądował u nas i jakoś ciężko go wyprowadzić, a nasze życie łóżkowe leży i kwiczy.E tam,.czas się nauczyć gdzie indziej