Piękne zdjęcie
reklama
My dziś byliśmy u księdza. Myśleliśmy że będzie mega problem by mamy tylko cywilny, a tu zdziwko. Ksiądz nie widzi przeciwskazan.To z jej chrztu
Musimy teraz papiery donieść i wybrać termin
Artemida90
Fanka BB :)
Łoooo, te się wyszalał. SuperU nas dziś pierwszy wypad na basen z Wiktorem, takiej radości już dawno nie widziałam. No i oczywiście kaskader to drugie imię mojego szkraba
Tak fajnie się patrzy na zadowolone dziecko
Artemida90
Tak, zjeżdżalnia do wody to jego ulubiona cześć basenu, nawet nie było czasu jeść.Łoooo, te się wyszalał. Super
Tak fajnie się patrzy na zadowolone dziecko
motylek24
Odstawiłaś leki czy w końcu marudzenie samo przeszło.Jessssui, mój szogun to rozniesie ten kościół
Ps przestał płakać wieczorami i tylko mocno marudzi. Już wolę to niż ten płacz, którego nie można uspokoić
Siedzę i myślę czy wypić jeszcze jednego gina z tonikiem mogę się ukryć, córka śpi a syn gra
Artemida90
ja pije wódkę z pepsi i syropem truskawkowym - mąż mnie rozpieszczaOdstawiłaś leki czy w końcu marudzenie samo przeszło.
Siedzę i myślę czy wypić jeszcze jednego gina z tonikiem mogę się ukryć, córka śpi a syn gra
reklama
Artemida90
w 33dpt serce w 26dpt był mały zarodek ale bez akcji sercaCześć Dziewczyny mam takie pytanie, w którym dniu po transferze blastocysty widziałyście serduszko na usg?