reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas to chyba są kolki bo mały płacze wieczorami wniebogłosy od niedzieli 😔. Masakra. Pomaga tylko kąpiel. Po 21-szej mały usypia ze zmęczenia od płaczu.
Te kolki mogly dopiero teraz się pojawić? Ja już sama nie wiem o co chodzi
poczytaj o Purple crying to nie musza być kolki. Nasz tez płakał bez powodu właśnie wieczorami i ze zmęczenia padał. Było to powtarzalne dzień w dzień

reklama
Właśnie poczytałam. Może i u nas to ten purple crying🤔. Wszystko pasuje 🤔
Jessssui, kto zrozumie niemowlaka 🤷
Moj tato twierdzi ze pediatra i weterynarz to najmadrzejsi ludzie bo ani zwierze ani male dziecie nie powie co mu dolega-cos w tym jest👌
Werka juz niedlugo Kajtus bedzie w tych bezpiecznych miesiacach-chodzi mi o kolki.Plakac bedzie i tak a Ty bedziesz wlosy z glowy wyrywac bo nie bedziesz wiedziala o co kaman🤷‍♀️
Moja ma prawie 11 miesc.a dzis tylko otworzyla oko i juz marudzi z wymiana na swoje gadanie.Raz placze-no poplakuje-raz gada jak najeta.Jesc nie chiala chociaz glodna jak pies bo ostatni posilek-butla-byla o 1.20 w nocy.A ona teraz dopiero zjadla i zasnela.

U nas to chyba są kolki bo mały płacze wieczorami wniebogłosy od niedzieli 😔. Masakra. Pomaga tylko kąpiel. Po 21-szej mały usypia ze zmęczenia od płaczu.
Te kolki mogly dopiero teraz się pojawić? Ja już sama nie wiem o co chodzi
Dajesz jakieś leki? Jeśli tak to odstaw, ja uważam że one wcale nie są potrzebne, a oleje w nich zawarte mogą powodować ból brzucha. Nawet witaminę D możesz na chwilę odstawić.

Dajesz jakieś leki? Jeśli tak to odstaw, ja uważam że one wcale nie są potrzebne, a oleje w nich zawarte mogą powodować ból brzucha. Nawet witaminę D możesz na chwilę odstawić.
a od urodzenia dziecka jakie leki/witaminy suplementy powinno się podawac?? I jakie dawki?

Załączniki

• Screenshot_20220507-092850_Chrome.jpg
    Screenshot_20220507-092850_Chrome.jpg
    279,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Dziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
Dzis mama mnie zrugala, ze nie powinnam 🤦‍♀️ a ja nie umiem tak siedziec i nic nie robic... przeciez 9 mcy lezec nie bede a lekarz twierdzi, ze ciaza jest niskiego ryzyka. Sprzątam powoli z czestym odpoczynkiem no ale cos tam robie w domu ;)

Do góry