reklama
Justi92
Fanka BB :)
A tak wg jak wasze maluchy przechodzą skoki rozwojowe? Moja jak narazie za każdym razem przesypiała cały dzień a potem nagle rozdrażnienie bo odkrywała nowe umiejętności po ostatnim wodzi już wzrokiem za grzechotka i wie że może dotknąć mojej buzi choć nie bawi się sama rączkami ale przytrzymuje sobie nieraz smoka jak jej wypada a czasami go wyjmuje choć wiadomo że nie są to z koordynowane ruchy ale już coś jej świta. Tak wg to idziemy do fizjoterapeuty bo ma asymetrie główki czy jakoś tak ogólnie chodzi o to że nie pasuje jej obracanie głowy na lewą stronę czy wg spanie na lewej stronie cały czas przewraca główkę na prawo a jak ja w nocy położę na lewym boczku i nawet jak ja obłożę tak żeby się nie odwróciła to nie wiem jak ona to robibale rano i tak śpi na plecach z głową odwrócona w prawo
Justi92
Cały ojciec po mnie ma jedynie nosek i usta i znamię na karkureszta ciała i twarzy po ojcu... Nawet stopy ma po nim(drugi palec większy niż pierwszy) i uszy-takie samo zagięcie małżowiny u góry jak on ma... Ja się śmieje ze 8mc pod sercem noszona a i tak podobna do ojcasliczna Cudne ma oczka
Boże dziewczyny spodnie mnie już cisną, a to dopiero 10t6d. Czy w ciąży bliźniaczej to normalne, że tak szybko? Nie mogę spać na brzuchu, bo czuje jakbym spała na wałku. Jak patrzę w lustro to wydaje mi sie, że nic nie widać, ale jak tylko usiądę to muszę dyskretnie spodnie odpinac
Evela.6
ja w pojedynczej ciazy od ok 9 tyg mimo ,ze zadnego brzucha nie widzialam to w spodnie sie nie dopinalam i ratowalam sie gumka do wlosowBoże dziewczyny spodnie mnie już cisną, a to dopiero 10t6d. Czy w ciąży bliźniaczej to normalne, że tak szybko? Nie mogę spać na brzuchu, bo czuje jakbym spała na wałku. Jak patrzę w lustro to wydaje mi sie, że nic nie widać, ale jak tylko usiądę to muszę dyskretnie spodnie odpinac
No wlasnie, bo brzuch jakby taki sam, ale twardszy. Ja siedzę w dresach a i tak mnie gumka pijeja w pojedynczej ciazy od ok 9 tyg mimo ,ze zadnego brzucha nie widzialam to w spodnie sie nie dopinalam i ratowalam sie gumka do wlosow
Muszę sie trochę pochwalić moje bobo dziś energicznie machało do mamy, rozłożyło nogi i potwierdziło, że będzie synkiem mamusi waży około 186 gram. Myślicie, że to odpowiednia waga jak na 16+6tc, bo takie mam głupie myśli, że za dużo waży...
Orchidea33
Ja tez nie jestem w stanie dopinac spodni. Ze starych rzeczy jedynie leginsy pasuja pogodzilam sie i juz mam ciazowe niby nie przytylam a brzuch juz wielkiBoże dziewczyny spodnie mnie już cisną, a to dopiero 10t6d. Czy w ciąży bliźniaczej to normalne, że tak szybko? Nie mogę spać na brzuchu, bo czuje jakbym spała na wałku. Jak patrzę w lustro to wydaje mi sie, że nic nie widać, ale jak tylko usiądę to muszę dyskretnie spodnie odpinac
Kachar
Oczki troszkę inne mają, ale włosy, o taaak , takie jak Nina miałapodobna do siostry, nie? Boskie ma wlosy, zaraz kucyki bedziesz robic
reklama
bazylia128
Dziewczyny my wróciliśmy z Łodzi. Jestem taka szczęśliwa. Badania wyszły baaaardzo bardzo dobrze. Nie spodziewałam się ale byłam takbsczesliwa że unosiłam się na ziemia po oddziale hehehehe. Z Natalka dalysmy tam dzisiaj czadu. Chore zasmarkana, snaialysmy się tam w głos I TANCZYLYSMY. Ale to co się tam xzieje co się na oglądałem znowu to głową boli. Nie musimy iść do szpitala ABSOLUTNIE. Natusia psycho ruchowo też pięknie. Poplakalam się jak zwykle że wzruszenia. Dostalysmy mleka na 3 miesiące i wróciliśmy do domu. Jak nic się nie będzie xzialo to za 3 niech następna kontrola. @Pchełka216 moja najdrozsza cycolindo piękna, wrzyc mi jeszcze raz link na te barierki do łóżka, muszę to kupic. KOCHAM SWOJE DZIECI nobtak bardzo je kocham że to aż boli!!! Ale jestem CZUBBB!!!!!HEHEHEHE mam okres.