reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jest taki szampon i odzywka lecznicza pharmaceris stimupurin i pharmaceris stimulinum. Wyczytalam w ksiazce ze na czas ciazy wypadanie wlosow jest zatrzymane wiec pewnie potem podwojnie lecą:((((
Mi malo ze nie wypadaja to jak nigdy moge kilka dni nie myc i mam jak umyte dzis HIT
Tylko w czasie laktacji też mało co można, dziś wypytałam dermatologa o różne produkty to tylko dermena z takich mocniejszych

reklama
ej wez sie poloz, netflix, dobre jedzenie i sen do bolu, celebruj te ostatnie momenty, a nie tu wymyslasz 😁😁 Daj szyjce spokoj, nie stresuj jej 🤣
hshahahah boję się że odleżyn dostanę ale większość dnia przeleżałam 😉netflixa nie mam więc skupiłam się na Playerze i ukrytej prawdzie 🤣🤣🤣na pocztę musiałam jechać żeby druk do zusu wysłać od lekarza wypisany ten Ol9 o stanie zdrowia bo ja w maju miałam pierwszy nieudany transfer w czerwcu znowu punkcja i w sierpniu drugi transfer mrozaczka i w każdym z tych czasów byłam na zwolnieniu i przyszło pismo że 8 kwietnia wyczerpałam te ich 270 dni i musiałam właśnie te wnioski rehabilitacyjne czy jakie wysyłać bo tak mi kazali 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Dziewczyny my wróciliśmy z Łodzi. Jestem taka szczęśliwa. Badania wyszły baaaardzo bardzo dobrze. Nie spodziewałam się ale byłam takbsczesliwa że unosiłam się na ziemia po oddziale hehehehe. Z Natalka dalysmy tam dzisiaj czadu. Chore zasmarkana, snaialysmy się tam w głos I TANCZYLYSMY. Ale to co się tam xzieje co się na oglądałem znowu to głową boli. Nie musimy iść do szpitala ABSOLUTNIE. Natusia psycho ruchowo też pięknie. Poplakalam się jak zwykle że wzruszenia. Dostalysmy mleka na 3 miesiące i wróciliśmy do domu. Jak nic się nie będzie xzialo to za 3 niech następna kontrola. @Pchełka216 moja najdrozsza cycolindo piękna, wrzyc mi jeszcze raz link na te barierki do łóżka, muszę to kupic. KOCHAM SWOJE DZIECI 😍😍😍😍😅😅😅😅 nobtak bardzo je kocham że to aż boli!!! Ale jestem CZUBBB!!!!!HEHEHEHE mam okres.

Dziewczyny my wróciliśmy z Łodzi. Jestem taka szczęśliwa. Badania wyszły baaaardzo bardzo dobrze. Nie spodziewałam się ale byłam takbsczesliwa że unosiłam się na ziemia po oddziale hehehehe. Z Natalka dalysmy tam dzisiaj czadu. Chore zasmarkana, snaialysmy się tam w głos I TANCZYLYSMY. Ale to co się tam xzieje co się na oglądałem znowu to głową boli. Nie musimy iść do szpitala ABSOLUTNIE. Natusia psycho ruchowo też pięknie. Poplakalam się jak zwykle że wzruszenia. Dostalysmy mleka na 3 miesiące i wróciliśmy do domu. Jak nic się nie będzie xzialo to za 3 niech następna kontrola. @Pchełka216 moja najdrozsza cycolindo piękna, wrzyc mi jeszcze raz link na te barierki do łóżka, muszę to kupic. KOCHAM SWOJE DZIECI 😍😍😍😍😅😅😅😅 nobtak bardzo je kocham że to aż boli!!! Ale jestem CZUBBB!!!!!HEHEHEHE mam okres.
Ty to jesteś szalona 😂.
To mówisz że tyle radości dziś miałaś ❤️. Jeju, jak fajnie, że z Natalką wszystko idzie ku dobremu 😍. Niech kruszynka nam się dobrze rozwija 😍
Jak Basia? Płacze dalej wieczorami?

reklama
@Kasiekt jak po świętach? Jakoś zamilkłas. Wszystko dobrze?
Ja dziś awanture mężowi zrobiłam bo mnie wkurza. Ogólnie jakąś nerwicę mam...
W swieta bylo ok.Gorzej jak wrocilismy.Znowu klotnia z mezem.Na serio rozwazam rozwod bo ja juz dluzej nie moge zniesc jego pretensji.Normalnie typowo-o dziecku ciagle mysle i wszystko jej kupuje a o nim nie pamietam.Zapomnialam-w sumie nie przyszlo mi do glowy-kupic cytryne jak bylam rano w sklepie a przeciez "pan maz"pije herbatke z cytrynka inna go kuje🤦‍♀️🤦‍♀️🥴 Tak mnie wqrwil ze powiedzialam ze ma sie wyprowadzic-on to olal.Najgorzej ze klocilismy sie przy Misi i ona nie wiedzac co sie dzieje poplakala sie😪Zle mi z tym bardzo.Musze odpoczac od meza i jak pojedziemy na majowke do moich rodzicow to zostane z niunia na dluzej on niech wraca sam do pustego domu

Do góry