reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ty to jesteś szalona 😂.
To mówisz że tyle radości dziś miałaś ❤️. Jeju, jak fajnie, że z Natalką wszystko idzie ku dobremu 😍. Niech kruszynka nam się dobrze rozwija 😍
Jak Basia? Płacze dalej wieczorami?
Nooooo Ba ra Ba ra ryczy na cały regulator dokładnie o 20. Najpierw się napinaniem rano się czerwona jak burak i pp ręce aż czuć jak idą pierdy. I wtedy placze i tak że 2 godziny :( bie wiem czy mam z tym iść do lekarza? Czy jakaś zmiana mleka czy co? Wolałabym nie zmieniać. Wczoraj jeszcze w biedrze kupiłam zapas.

hormonicę i niewyspanice bym powiedziała. Mi schodzi ale jeszcze trochę zostało. niewyspanie powoduje mega nerwy.
Ja przez ostatnie kilka nocy nie spałam to muszę się przyznać że aż na dzieci wyzywałam!!!! I później mam wyrzuty. A dzisiaj z Natalka przespałam cała noc. Cudowne uczycie. Od razu człowiek milszy dla ludzi i w głowie lepiej.

Ja przez ostatnie kilka nocy nie spałam to muszę się przyznać że aż na dzieci wyzywałam!!!! I później mam wyrzuty. A dzisiaj z Natalka przespałam cała noc. Cudowne uczycie. Od razu człowiek milszy dla ludzi i w głowie lepiej.
Och tak, u mnie też awantura wczoraj była 😭😢 Ja mam cudownego męża, bardzo się kochamy ale ostatnio nas przytłacza zmęczenie, a najgorzej jak jest krzyk, ja później ryczę, że dziecko słyszało i jest nieszczęśliwe 🙈

Piękności 💗💗💗

To mi wypadają normalnie więc się przeraziłam co to będzie po porodzie
Mi tam w ciąży i po wypadały tak samo, wiec opowieści o garściach wypadających włosów też się u mnie nie sprawdziły 😅😉ale fakt że w ciąży dużo rzadziej się przetłuszczały i żadnych problemów z łupieżem 😁

Ostatnia edycja:
Mi tam przed porodem i po wypadały tak samo, wiec opowieści o garściach wypadających włosów też się u mnie nie sprawdziły 😅😉ale fakt że w ciąży dużo rzadziej się przetłuszczały i żadnych problemów z łupieżem 😁
Łupieżu nigdy nie miałam, włosy myje codziennie więc nie wiem jak z przetłuszczaniem. Ale po obu covidach połowa wypadła. Natomiast, co jest dziwne, mam kręcone włosy a właściwie miałam bo w ciąży się tylko falują

Och tak, u mnie też awantura wczoraj była 😭😢 Ja mam cudownego męża, bardzo się kochamy ale ostatnio nas przytłacza zmęczenie, a najgorzej jak jest krzyk, ja później ryczę, że dziecko słyszało i jest nieszczęśliwe 🙈
Ja ostatnio przy starszej córce też pokłóciłam się z mężem, a ona biedna mnie przytulała i mówiła żebym nie płakała 😪

hormonicę i niewyspanice bym powiedziała. Mi schodzi ale jeszcze trochę zostało. niewyspanie powoduje mega nerwy.
Nowa sytuacja, utrata dawnego życia, kobiety szybciej zdają sobie z tego sprawę. Panowie myślą "ale o co się rozchodzi", ciężko im , żonka już nie lata koło miska🤭 U mnie było grubo, trwało trzy lata. Potem było już lepiej. Przy drugim dziecku prawie bez problemów.

Dziewczyny często piszecie tutaj o rozwodach, czasem warto troszkę zaczekać, nie podejmować decyzji w pierwszym a nawet drugim roku życia dziecka. Lepiej starać się wywalczyć nowy podział obowiązków, dojsć do porozumienia. Samotne macierzyństwo to nie jest bułka z masłem. Wiadomo jakieś zdrady i inne tego typu rzeczy dla mnie oznaczają koniec niezależnie od dzieci.

reklama
Dziewczyny jestem w 17 tygodniu ciąży i powiedzcie czy to normalne czy może któraś z was też tak miała że ..boli mnie brzuch ciągnie jak wstaje jak siadam , oprócz tego czuje mega macicę przy śiadaniu na pupę ,jak podnoszę mogę do góry też mnie boli tak jakby jajnik szczególnie prawy !!! Nie wiem co o tym myśleć bo wiadomo że rozciąga się to można ją czuć ale że aż tak.???

Do góry