reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ty to jesteś szalona 😂.
To mówisz że tyle radości dziś miałaś ❤️. Jeju, jak fajnie, że z Natalką wszystko idzie ku dobremu 😍. Niech kruszynka nam się dobrze rozwija 😍
Jak Basia? Płacze dalej wieczorami?
Nooooo Ba ra Ba ra ryczy na cały regulator dokładnie o 20. Najpierw się napinaniem rano się czerwona jak burak i pp ręce aż czuć jak idą pierdy. I wtedy placze i tak że 2 godziny :( bie wiem czy mam z tym iść do lekarza? Czy jakaś zmiana mleka czy co? Wolałabym nie zmieniać. Wczoraj jeszcze w biedrze kupiłam zapas.

hormonicę i niewyspanice bym powiedziała. Mi schodzi ale jeszcze trochę zostało. niewyspanie powoduje mega nerwy.
Ja przez ostatnie kilka nocy nie spałam to muszę się przyznać że aż na dzieci wyzywałam!!!! I później mam wyrzuty. A dzisiaj z Natalka przespałam cała noc. Cudowne uczycie. Od razu człowiek milszy dla ludzi i w głowie lepiej.

Ja przez ostatnie kilka nocy nie spałam to muszę się przyznać że aż na dzieci wyzywałam!!!! I później mam wyrzuty. A dzisiaj z Natalka przespałam cała noc. Cudowne uczycie. Od razu człowiek milszy dla ludzi i w głowie lepiej.
Och tak, u mnie też awantura wczoraj była 😭😢 Ja mam cudownego męża, bardzo się kochamy ale ostatnio nas przytłacza zmęczenie, a najgorzej jak jest krzyk, ja później ryczę, że dziecko słyszało i jest nieszczęśliwe 🙈

Piękności 💗💗💗

To mi wypadają normalnie więc się przeraziłam co to będzie po porodzie
Mi tam w ciąży i po wypadały tak samo, wiec opowieści o garściach wypadających włosów też się u mnie nie sprawdziły 😅😉ale fakt że w ciąży dużo rzadziej się przetłuszczały i żadnych problemów z łupieżem 😁

Ostatnia edycja:
Mi tam przed porodem i po wypadały tak samo, wiec opowieści o garściach wypadających włosów też się u mnie nie sprawdziły 😅😉ale fakt że w ciąży dużo rzadziej się przetłuszczały i żadnych problemów z łupieżem 😁
Łupieżu nigdy nie miałam, włosy myje codziennie więc nie wiem jak z przetłuszczaniem. Ale po obu covidach połowa wypadła. Natomiast, co jest dziwne, mam kręcone włosy a właściwie miałam bo w ciąży się tylko falują

Och tak, u mnie też awantura wczoraj była 😭😢 Ja mam cudownego męża, bardzo się kochamy ale ostatnio nas przytłacza zmęczenie, a najgorzej jak jest krzyk, ja później ryczę, że dziecko słyszało i jest nieszczęśliwe 🙈
Ja ostatnio przy starszej córce też pokłóciłam się z mężem, a ona biedna mnie przytulała i mówiła żebym nie płakała 😪

hormonicę i niewyspanice bym powiedziała. Mi schodzi ale jeszcze trochę zostało. niewyspanie powoduje mega nerwy.
Nowa sytuacja, utrata dawnego życia, kobiety szybciej zdają sobie z tego sprawę. Panowie myślą "ale o co się rozchodzi", ciężko im , żonka już nie lata koło miska🤭 U mnie było grubo, trwało trzy lata. Potem było już lepiej. Przy drugim dziecku prawie bez problemów.

Dziewczyny często piszecie tutaj o rozwodach, czasem warto troszkę zaczekać, nie podejmować decyzji w pierwszym a nawet drugim roku życia dziecka. Lepiej starać się wywalczyć nowy podział obowiązków, dojsć do porozumienia. Samotne macierzyństwo to nie jest bułka z masłem. Wiadomo jakieś zdrady i inne tego typu rzeczy dla mnie oznaczają koniec niezależnie od dzieci.

reklama
Dziewczyny jestem w 17 tygodniu ciąży i powiedzcie czy to normalne czy może któraś z was też tak miała że ..boli mnie brzuch ciągnie jak wstaje jak siadam , oprócz tego czuje mega macicę przy śiadaniu na pupę ,jak podnoszę mogę do góry też mnie boli tak jakby jajnik szczególnie prawy !!! Nie wiem co o tym myśleć bo wiadomo że rozciąga się to można ją czuć ale że aż tak.???

Do góry