reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewuszki nieraz próbowałam do Was napisać ale mi banowało posty i nie chciało dodać 🤦‍♀️u nas ogólnie wszystko dobrze radzę sobie chyba nawet całkiem spoko mimo że sama zajmuje się Hanią, oznajmiłam już mojemu że chce rozwodu po chrzscinach 😁bo to co od niego chciałam to już mam a i tak jestem że wszystkim sama to mi wielkiej różnicy nie zrobi 🤷Mała rozwija się prawidłowo waży już prawie 6kg🤦‍♀️a wychodząc że szpitala miała 2610g🤦‍♀️ łapie mi non stop infekcje ale jak się okazało to najprawdopodobniej ma anemie(bo ja miałam w ciąży) i mimo że miała 3tyg temu robioną kontrolną morfologię to pediatra powiedział że jest ok a przedwczoraj zamówiłam prywatna wizytę domowa bo mala znowu mi gorączkowała i kaszlała i wyszło że ma anemię po mnie 🤷 czekamy aż Hania całkiem wyzdrowieje żeby powtórzyc morfo(biedactwo tak strasznie płacze przy pobieraniu że aż mi jej żal 😪no ale trudno) ogólnie minął nam już 9 tydzień, jesteśmy już po szczepieniach, które odziwo zniosła bardzo dobrze 🤷miała jedynie delikatny stan podgorączkowy na drugi dzień 37,5 więc do przeżycia no i tak leci dzień za dniem nie wiadomo kiedy ten czas zapitala. A i jeszcze muszę powiedzieć że Mała przesypia mi 7-9godz w nocy bez budzenia się 😁 a przynajmniej rzadko bywa aby się budziła chyba że bardzo głodna jest😜 a no i przejścia z mm miałyśmy chyba wszystkie już wypróbowałam które dostępne są na rynku po czym okazało się że najprawdopodobniej ma nietolerancje białka i mamy teraz od tygodnia to mleko na receptę Bebilon pepti syneo(zo aczymy czy tym razem na nie pójdzie i zniknie kaszka z buzi i dekoltu🤷)jak nie to znaczy że jest na coś innego uczulona 🤦‍♀️jak tam @fredka84? Żyjesz? Jak mały? Prześlę wam zdjęcie Hani jeśli mi załaduje 😜Buziaki😘😘😘😘😘
Cieszę się, że u Was dobrze, Hania jest piękna 😍

@fredka84 jak Kajtek?

reklama
20220420_080635.jpg
mój krasnal

Cieszę się, że u Was dobrze, Hania jest piękna 😍

@fredka84 jak Kajtek?
Kajtek jakiś lepiej się zachowuje. Coś mu się pozmieniało. Reaguje na karuzelę i się do niej cieszy. Chyba do mnie też się uśmiechał ale ciężko stwierdzić czy to do mnie czy znów do sufitu😜. Już nie stęka przez cały dzień a tylko troszkę. Zamówiłam te matę podobna co polecałaś.
Na nocki nie narzekam bo wstaję do niego dwa razy i po odbiciu kładę do łóżeczka i sam ładnie usypia. W dzień ma duży problem ze snem. Muli go i próbuje usnąć ale po paru minutach się budzi choc widzę, że chce mu się spać. Ile razy dajesz Leę na dwór do wózka żeby spała? Pokaż nam malutką 🙏. Najwyżej potem usuń zdjęcie

Kajtek jakiś lepiej się zachowuje. Coś mu się pozmieniało. Reaguje na karuzelę i się do niej cieszy. Chyba do mnie też się uśmiechał ale ciężko stwierdzić czy to do mnie czy znów do sufitu😜. Już nie stęka przez cały dzień a tylko troszkę. Zamówiłam te matę podobna co polecałaś.
Na nocki nie narzekam bo wstaję do niego dwa razy i po odbiciu kładę do łóżeczka i sam ładnie usypia. W dzień ma duży problem ze snem. Muli go i próbuje usnąć ale po paru minutach się budzi choc widzę, że chce mu się spać. Ile razy dajesz Leę na dwór do wózka żeby spała? Pokaż nam malutką 🙏. Najwyżej potem usuń zdjęcie

reklama
Do góry