reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kajtek jakiś lepiej się zachowuje. Coś mu się pozmieniało. Reaguje na karuzelę i się do niej cieszy. Chyba do mnie też się uśmiechał ale ciężko stwierdzić czy to do mnie czy znów do sufitu😜. Już nie stęka przez cały dzień a tylko troszkę. Zamówiłam te matę podobna co polecałaś.
Na nocki nie narzekam bo wstaję do niego dwa razy i po odbiciu kładę do łóżeczka i sam ładnie usypia. W dzień ma duży problem ze snem. Muli go i próbuje usnąć ale po paru minutach się budzi choc widzę, że chce mu się spać. Ile razy dajesz Leę na dwór do wózka żeby spała? Pokaż nam malutką 🙏. Najwyżej potem usuń zdjęcie
Nie wystawiam jej na dwór, bo ona się drze, musi być wózek w ruchu, jak się zatrzymam na 2 minuty to ryk, chodzę na spacery ol. 1,5h o ile nie pada.

reklama
Jeszcze nie urodziłaś 😜. Jak się czujesz?
Jestem w domu obdzwoniłam chyba już każdego kogo mogłam żeby poryć banie 🤦‍♀️właśnie rozmawiałam z położna i mówiłam o tych moich 3cm i o tym że wypuścili do domu. Powiedziała że lepiej żebym była w domu i pojechała jak się zacznie niż mam leżeć w szpitalu. A że zapisy ktg są ładne to wszystko jest w porządku. Ale to rodzi kolejne pytanie czy ja poznam ze to juz 🤦‍♀️we wtorek mam kolejna wizytę w klinice jak dotrwam to zobaczymy czy coś się posuwa. Jutro 37 tydzień. Najgorzej się boję żeby WERONICE 😉się nic nie stało

Jessssui, te piękne włoski 🤩. Piękna będzie jak jej siostra 🤩
I grubiutka jest. Ile waży? Mój to taki szczypior chudy jest. Na szczepieniu ważyl 5 kg a to było dwa tygodnie temu, to pewnie przybrał troszkę
We wtorek na szczepieniu było 5100 , to 25 centyl, może tu na zdjęcie taka pyzata wyszła hehe 😉, to zdjęcie z wczoraj takie najbardziej aktualne

W ciąży napewno mniej wypadają, mi nie wypadały w ogóle, po ciąży to tak średnio przez miesiąc no a po tym cholernym covidzie środek mam łysy. Dziś kupię pokrzywę i skrzyp do płukania bo nie wiem czy można pić przy kp
Jest taki szampon i odzywka lecznicza pharmaceris stimupurin i pharmaceris stimulinum. Wyczytalam w ksiazce ze na czas ciazy wypadanie wlosow jest zatrzymane wiec pewnie potem podwojnie lecą:((((
Mi malo ze nie wypadaja to jak nigdy moge kilka dni nie myc i mam jak umyte dzis HIT

Jest taki szampon i odzywka lecznicza pharmaceris stimupurin i pharmaceris stimulinum. Wyczytalam w ksiazce ze na czas ciazy wypadanie wlosow jest zatrzymane wiec pewnie potem podwojnie lecą:((((
Mi malo ze nie wypadaja to jak nigdy moge kilka dni nie myc i mam jak umyte dzis HIT
w ciazy to normalne, tez mialam piekne, blyszczace wlosy jak nigdy. Jakies 2-3 miechy po porodzie - koooszmar. Wypadlay garsciami. A potem zaczely odrastac i te malutkie krociutkie wlosy doprowadzaly mnie do szalu 🤣

reklama
Do góry