reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kajtek jakiś lepiej się zachowuje. Coś mu się pozmieniało. Reaguje na karuzelę i się do niej cieszy. Chyba do mnie też się uśmiechał ale ciężko stwierdzić czy to do mnie czy znów do sufitu😜. Już nie stęka przez cały dzień a tylko troszkę. Zamówiłam te matę podobna co polecałaś.
Na nocki nie narzekam bo wstaję do niego dwa razy i po odbiciu kładę do łóżeczka i sam ładnie usypia. W dzień ma duży problem ze snem. Muli go i próbuje usnąć ale po paru minutach się budzi choc widzę, że chce mu się spać. Ile razy dajesz Leę na dwór do wózka żeby spała? Pokaż nam malutką 🙏. Najwyżej potem usuń zdjęcie
Nie wystawiam jej na dwór, bo ona się drze, musi być wózek w ruchu, jak się zatrzymam na 2 minuty to ryk, chodzę na spacery ol. 1,5h o ile nie pada.

reklama
Jeszcze nie urodziłaś 😜. Jak się czujesz?
Jestem w domu obdzwoniłam chyba już każdego kogo mogłam żeby poryć banie 🤦‍♀️właśnie rozmawiałam z położna i mówiłam o tych moich 3cm i o tym że wypuścili do domu. Powiedziała że lepiej żebym była w domu i pojechała jak się zacznie niż mam leżeć w szpitalu. A że zapisy ktg są ładne to wszystko jest w porządku. Ale to rodzi kolejne pytanie czy ja poznam ze to juz 🤦‍♀️we wtorek mam kolejna wizytę w klinice jak dotrwam to zobaczymy czy coś się posuwa. Jutro 37 tydzień. Najgorzej się boję żeby WERONICE 😉się nic nie stało

Jessssui, te piękne włoski 🤩. Piękna będzie jak jej siostra 🤩
I grubiutka jest. Ile waży? Mój to taki szczypior chudy jest. Na szczepieniu ważyl 5 kg a to było dwa tygodnie temu, to pewnie przybrał troszkę
We wtorek na szczepieniu było 5100 , to 25 centyl, może tu na zdjęcie taka pyzata wyszła hehe 😉, to zdjęcie z wczoraj takie najbardziej aktualne

W ciąży napewno mniej wypadają, mi nie wypadały w ogóle, po ciąży to tak średnio przez miesiąc no a po tym cholernym covidzie środek mam łysy. Dziś kupię pokrzywę i skrzyp do płukania bo nie wiem czy można pić przy kp
Jest taki szampon i odzywka lecznicza pharmaceris stimupurin i pharmaceris stimulinum. Wyczytalam w ksiazce ze na czas ciazy wypadanie wlosow jest zatrzymane wiec pewnie potem podwojnie lecą:((((
Mi malo ze nie wypadaja to jak nigdy moge kilka dni nie myc i mam jak umyte dzis HIT

Jest taki szampon i odzywka lecznicza pharmaceris stimupurin i pharmaceris stimulinum. Wyczytalam w ksiazce ze na czas ciazy wypadanie wlosow jest zatrzymane wiec pewnie potem podwojnie lecą:((((
Mi malo ze nie wypadaja to jak nigdy moge kilka dni nie myc i mam jak umyte dzis HIT
w ciazy to normalne, tez mialam piekne, blyszczace wlosy jak nigdy. Jakies 2-3 miechy po porodzie - koooszmar. Wypadlay garsciami. A potem zaczely odrastac i te malutkie krociutkie wlosy doprowadzaly mnie do szalu 🤣

reklama
Do góry