motylek24
Fanka BB :)
Jakby dyplomatycznie napisać. Ludzie się cieszą z plusów, twierdzą że im się należy bo przecież oni płacą podatki. Inflacja zaczynała wkraczać już przed tym całym cyrkiem z wirusem. Teraz wojna, a rząd nadal rozdaje i rozdaje, w ten sposób inflacja przyspiesza. Wygląda na to że na koniec roku będą trzy skale podatkowe, żenujący brak kompetencji w tym zakresie pozwala mi tylko przypuszczać co dzieje się w innych dziedzinach. Z mojego podwórka mogę tylko napisać, nigdy czegoś takiego nie obserwowałam.To masz szczepienie połączone ze skokiem i ciagly ryk , trzeba przeczekać. A dałaś juz paracetamol? U nas wręcz karza w ciągi 1h od szczepionki dac
Dziewczyny co sie kuwa dzieje w tej Polsce . Dziś znów stopy 7 my raz podnieśli.. Jak ludzie z hipotekami wogole wyrabiają... wygląda to bardzo pesymistycznie My za 2 dni w drogę, mój Borys ma raptem 7 miesięcy a to już jego druga taka dluga podróż, hartuje się chlopak
Stopy procentowe wciąż mamy za niskie. Depozyty nadal nie mają oprocentowania.
Chyba każdy zaciągając kredyt zdaje sobie sprawę jak u nas wygląda sytuacja z oprocentowaniem, jest zmienne. Na razie nie ma co płakać ponieważ kredyt jest niższy od inflacji. Chociaż nie, powinniśmy płakać ponieważ ten rząd w imię władzy nas zrujnuje. Zostawi zgliszcza w każdym obszarze.
Przyjemności podczas podróży. Zazdroszczę. Ja normalnie mam już depresję na tym tle, prawie nidzie nie wyjeżdżam.