reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chodzic, chodzić, przyda sie 😉
Zobacz czy jest szkola rodzenia w szpitalu gdzie chcesz rodzic. Dodatkowo na poz przysluguja ci od 28tyg spotkania z położna przygotowujące do porodu. Musisz tylko zlozyc deklaracje położnej poz (papierowo w przychodni lub przez pacjent. gov.pl). To i fak musisz zrobić, zeby po porodzie miec wizyty patronażowe (po porodzie skladasz tez deklaracje na dziecko).

Są. @fredka84 kup czopki, u nas lepiej działały niz paracetamol podany w plynie, bo młody go nie chciał pic, wypluwal i nie wiedziałam jaką dawke wypił
No oczywiscie!!!

reklama
Dałam paracetamol ale kilka godzin po. Nie wiedziałam że trzeba dać. Nic nie pomaga😭
Moja siostra ma większy kredyt o 700zl i w tv mówią że to jeszcze nie koniec podwyżek. Jak ludzie mają żyć???
Też mam kredyt i już go podnieśli o 400 a teraz pewnie o kolejne 400 ,ja nie wiem my np już nie wyrabiamy,,fakt on vitro mocno obciążyło nas finansowo ale jeśli chodzi o koszty utrzymania się teraz plis kredyt zaczyna być ciężko mimo że oboje pracujemy 😭 ot taka Polska

Na razie go karmię i zobaczymy w jakim będzie nastroju. Wczoraj późnym wieczorem mąż go jakimś cudem uspokoil i ululał. Ale mało mi zjadł w nocy😔

Też mam kredyt i już go podnieśli o 400 a teraz pewnie o kolejne 400 ,ja nie wiem my np już nie wyrabiamy,,fakt on vitro mocno obciążyło nas finansowo ale jeśli chodzi o koszty utrzymania się teraz plis kredyt zaczyna być ciężko mimo że oboje pracujemy 😭 ot taka Polska
My ciulalismy na wieksze mieszkanie.Ale ceny tak poszybowaly w gore ze z tymi pieniedzmi to ledwo na kawalerke by nas bylo stac.nie chcemy brac pol mln kredytu.No i stwierdzilismy ze splacimy qczesniejszy kredyt.juz mamy to z glowy tym bardziej ze od polowy czerwca ja bede na wychowawczym i nie bede miala dochodu-bede na utrzymaniu meza i corki😉wiec jestesmy wolni od kredytu ale gniezdzimy sie w 46metrach-gdzie tu 2 dziecko?🤷‍♀️

reklama
Do góry