reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jezu, u nas jest tragicznie 🤦😭😭. On już był że dwa dni marudny ale po szczepieniu ciągle płacze. Nic nie pomaga, ani tulenie, ani bujanie, no nic 😔.
Nie płakałam na szczepieniu, ale ledwo się powstrzymałam bo wstydziłam się ryczeć przy lekarzu. Dobrze że wzięłam płatna szczepionkę bo były tylko dwa wkłucia zamiast czterech 😱.
Mały waży już 4700😊. Ledwo go niosłam w foteliku
Kochana daj paracetamol ten dla niemowlakow lub kup altacet plastry i przyklej do nozki.mi tak pilegbiarka ktora szczepula taj mi powiedziala.Ja po szczeppionce zawsze dawalam paracetamil jak plakala.jedna-niepelna dawka wystarczyla.

Jezu, u nas jest tragicznie 🤦😭😭. On już był że dwa dni marudny ale po szczepieniu ciągle płacze. Nic nie pomaga, ani tulenie, ani bujanie, no nic 😔.
Nie płakałam na szczepieniu, ale ledwo się powstrzymałam bo wstydziłam się ryczeć przy lekarzu. Dobrze że wzięłam płatna szczepionkę bo były tylko dwa wkłucia zamiast czterech 😱.
placze bo go boli. Szczepienie jest domiesniowe. Daj mu paracetamol, niech sie nie meczy 😘

Ja po tych konsultacjach o chustowaniu, moja je uwielbia, zasypia w nich po sekundzie, może Kajtek też polubi.

Kochana daj paracetamol ten dla niemowlakow lub kup altacet plastry i przyklej do nozki.mi tak pilegbiarka ktora szczepula taj mi powiedziala.Ja po szczeppionce zawsze dawalam paracetamil jak plakala.jedna-niepelna dawka wystarczyla.
ja tez zawsze daje, ale nie powinno sie zmienijszac dawki.
Moze nie zadzialac, a lek podajesz, wiec bez sensu. Powinno sie dawac wg wagi dokladnie tak jak mowi ulotka/kalkulator.

To masz szczepienie połączone ze skokiem i ciagly ryk , trzeba przeczekać. A dałaś juz paracetamol? U nas wręcz karza w ciągi 1h od szczepionki dac
Dziewczyny co sie kuwa dzieje w tej Polsce . Dziś znów stopy 7 my raz podnieśli.. Jak ludzie z hipotekami wogole wyrabiają... wygląda to bardzo pesymistycznie :( My za 2 dni w drogę, mój Borys ma raptem 7 miesięcy a to już jego druga taka dluga podróż, hartuje się chlopak 😜

reklama
Do góry