Magda 1234
Fanka BB :)
Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwkDziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwkDziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?
Dopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]Cudnie!!! Gratuluję z całego serduszka ♡ Jesteście jeszcze w Polsce czy już spowrotem na wyspach ?
No rozumiem Cie bardzo , ja obie ciąże przelezane ostatnia 6 miesięcy to bałam się do toalety chodzić nawet... Jeździłam też prywatnie do dr Bety który przyjmuje w Londynie i Coventry jeśli będziesz tutaj chciała prywatnie oglądać dzidzię to on jest bardzo dobry lekarzDopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]
W UK zrobiłam badania żeby być trochę spokojniejsza . Chociaż spokojna to ja już nigdy nie będę [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
Ostatnio były bardzo niekorzystne warunki atmosferyczne. Wysokie ciśnienie. Oj kochana jeszcze nie raz sobie razem poplaczecie ale za to ile się będziecie śmiać razem. Teraz już jesteś zależna od nastroju i kondycji młodego. Nie pociesze Cię bo to chyba nigdy nie przechodzi. Dla mnie to było aż przerażające że jestem tak zależna od Natalki A teraz i od Basi. Moja narazie odpuka tylko śpi i je.Lepiej. Zrobił tylko jedną kupę i troszkę rzadką. Był w miarę spokojny oprócz ataku płaczu w południe - ja z nim ryczalam .
I teraz coś kwekolił ale bez płaczu, więc luz. I właśnie chyba usnął, ciiiii, bo skubany usłyszy i cyk, oko będzie otwarte
Może te jego ataki płaczu były związane z tym że 3 dni nie dostawał biogai i delicolu. Bo przesyłka się spóźniała
Hip hip huuuurrraaaa i tak jak piszesz teraz juz bedziesz czujna ZAWSZE. a po narodzinach dopiero sue zaczyna zabawa a ty teraz sppppiiiijjjj ile wlezie bo pewnego dnia w ciagu chwili twoje zycie zmieni sie na zawsze. O spaniu zapomnijDopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]
W UK zrobiłam badania żeby być trochę spokojniejsza . Chociaż spokojna to ja już nigdy nie będę [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwk
SuperHej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.
Dziewczyny mam wyniki NIPT i mogę już się pochwalić,że spodziewamy się zdrowego chłopca [emoji170] no jaka ulga ! I mdłości odpuszczają więc kolejna ulga [emoji6]
super Kochana to Twój czas terazDziewczyny mam wyniki NIPT i mogę już się pochwalić,że spodziewamy się zdrowego chłopca [emoji170] no jaka ulga ! I mdłości odpuszczają więc kolejna ulga [emoji6]
Jak ty mnie wystraszyłaś!!! W nocy aż mnie brzuch rozbolał. Najważniejsze, że z maluchami wszystko dobrze[emoji8]Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.