reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.
najważniejsze że wszystko dobrze z dzieciakami ❤️ale każda plamka krwi to po prostu zawał serca 😪

reklama
Jak ty mnie wystraszyłaś!!! W nocy aż mnie brzuch rozbolał. Najważniejsze, że z maluchami wszystko dobrze[emoji8]
Oj tak, wczoraj był ciężki wieczór. Dziś zrobiłam sobie wolne, leżakowanie i seriale w planach :)
Btw napatrzylam sie na rodzace dziewczyny. Co chwile jakaś wpadała, że to już chyba czas :) jedna biedna prawie by urodziła na Izbie przyjęć

Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.
Krwawienie z podraznienia?To jest taka rozowa rozcienczona krew w malych ilosciach.tak bylo ? Czy faktycznie krwawilas?

Krwawienie z podraznienia?To jest taka rozowa rozcienczona krew w malych ilosciach.tak bylo ? Czy faktycznie krwawilas?
Jasna czerwona krew, zrobiła mi się plama na bieliźnie. A jak już badała mnie doktorka to na wzierniku była taka jakby starsza krew i resztki masy tabletkowej (estrofem) , też całkiem sporo. Powiedziała, że po badaniu mogę nawet bardziej zakrwawic, ale od czasu wizyty już wkładka czysta. Mówiła, że to przez te leki dopochwowe szyjka zakrwawila. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła je odstawić. Przy wcześniejszych transferach zdarzylo mi się, że miałam takie plamienie od drasniecia pochwy przy aplikacji leków, ale też to wyglądało zupełnie inaczej.
Tak czy siak najwazniejsze, że w maciczce wszystko gra :) dzieciaki w swoich pecherzykach ułożyły się obok siebie ( tydzień wczesniej wyglądały jak yin i yang). Kosmowka ladna.

No dokladnie. Poronienie, in vitro to wszystko powoduje, że w takich momentach mam klapki na oczach. Tylko czarne myśli.
Też podczas tej ciąży i plamiłam i krwawiłam więc wiem o czym mówisz 😪później każda wizyta w toalecie to z duszą na ramieniu. Będzie dobrze Wypoczywaj sobie ile się da ❤️

Dziewczyny, a jak ten mój płaczek chce jeść już po dwóch godzinach, to mam mu dać? Na mleku jest napisane że powinien jeść co 3 godziny i to się mniej więcej pokrywało 🤔

Dziewczyny, a jak ten mój płaczek chce jeść już po dwóch godzinach, to mam mu dać? Na mleku jest napisane że powinien jeść co 3 godziny i to się mniej więcej pokrywało 🤔
Ja dawalam na zadanie.Czasami nie wytrzymywala 2 godz.i nic jej nie jest.Ja bym dala Nie patrz na to co pisza bo to tyljo orientacyjnie.Dziecko to nie zegarek nie nastawisz😉

reklama
Jasna czerwona krew, zrobiła mi się plama na bieliźnie. A jak już badała mnie doktorka to na wzierniku była taka jakby starsza krew i resztki masy tabletkowej (estrofem) , też całkiem sporo. Powiedziała, że po badaniu mogę nawet bardziej zakrwawic, ale od czasu wizyty już wkładka czysta. Mówiła, że to przez te leki dopochwowe szyjka zakrwawila. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła je odstawić. Przy wcześniejszych transferach zdarzylo mi się, że miałam takie plamienie od drasniecia pochwy przy aplikacji leków, ale też to wyglądało zupełnie inaczej.
Tak czy siak najwazniejsze, że w maciczce wszystko gra :) dzieciaki w swoich pecherzykach ułożyły się obok siebie ( tydzień wczesniej wyglądały jak yin i yang). Kosmowka ladna.
Milo ze ze tak cie super przyjeli,dziewczyny tu maja calkiem inne doswiadczenia

Do góry