reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]
W UK zrobiłam badania żeby być trochę spokojniejsza . Chociaż spokojna to ja już nigdy nie będę [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
No rozumiem Cie bardzo , ja obie ciąże przelezane ostatnia 6 miesięcy to bałam się do toalety chodzić nawet... Jeździłam też prywatnie do dr Bety który przyjmuje w Londynie i Coventry jeśli będziesz tutaj chciała prywatnie oglądać dzidzię to on jest bardzo dobry lekarz

Lepiej. Zrobił tylko jedną kupę i troszkę rzadką. Był w miarę spokojny oprócz ataku płaczu w południe - ja z nim ryczalam 🤦.
I teraz coś kwekolił ale bez płaczu, więc luz. I właśnie chyba usnął, ciiiii, bo skubany usłyszy i cyk, oko będzie otwarte 😜
Może te jego ataki płaczu były związane z tym że 3 dni nie dostawał biogai i delicolu🤔. Bo przesyłka się spóźniała 🤔
Ostatnio były bardzo niekorzystne warunki atmosferyczne. Wysokie ciśnienie. Oj kochana jeszcze nie raz sobie razem poplaczecie ale za to ile się będziecie śmiać razem. Teraz już jesteś zależna od nastroju i kondycji młodego. Nie pociesze Cię bo to chyba nigdy nie przechodzi. Dla mnie to było aż przerażające że jestem tak zależna od Natalki A teraz i od Basi. Moja narazie odpuka tylko śpi i je.

Dopiero się wybieramy do PL za miesiąc [emoji847]
W UK zrobiłam badania żeby być trochę spokojniejsza . Chociaż spokojna to ja już nigdy nie będę [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8]
Hip hip huuuurrraaaa 😍😍😍 i tak jak piszesz teraz juz bedziesz czujna ZAWSZE. a po narodzinach dopiero sue zaczyna zabawa ;) a ty teraz sppppiiiijjjj ile wlezie 😅😅 bo pewnego dnia w ciagu chwili twoje zycie zmieni sie na zawsze. O spaniu zapomnij ;)

Hej pojechałaś na izbę , daj znać co u Ciebie , może to być krwiwk
Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.

reklama
Hej, byłam na Izbie. Przemiłe położone i wspaniała Pani doktor, nie spodziewałam się tyle serdeczności w takim miejscu. Dzieciaki zdrowe, pięknie rosną, serduszka biją. Krwawienie bylo najpewniej z podraznionej szyjki macicy.
Jak ty mnie wystraszyłaś!!! W nocy aż mnie brzuch rozbolał. Najważniejsze, że z maluchami wszystko dobrze[emoji8]

Do góry