reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, a jak ten mój płaczek chce jeść już po dwóch godzinach, to mam mu dać? Na mleku jest napisane że powinien jeść co 3 godziny i to się mniej więcej pokrywało 🤔
Mi w Matce polce mówili że to nie apteka ;)😅 mam dawać ile chce. Znowu w wln mnie oskarżył że przekarmilam Natalke. No taka straszna matka jestem bo nie dość że nie karmię piersią to jeszcze jej podaje ta sztuczna mieszanka. To jest MM i ma jeść co 3 godziny Tyle ile na etykiecie. Trzymam się wersji położnych z matki Polki. Basia sama wie ile jej potrzeba.

Dałam, jest spokój na razie 😜.
Patrzalam u siebie w okolicy na tego osteopatę, ale do najbliższego mam ponad 100km. Mąż powiedział że nie będzie tyle godzin dziecka w foteliku męczył. Ma rację ale kurde z chęcią poszłabym do takiego lekarza
Dlaczego chce do osteopaty? Mój kuzyn z miesięcznym dzieckiem jeździł do osteopaty we Wro ale u nich córeczka ma wzmożone napięcie. Ona nóżki ma takie wyprostowany zamiast zgiete. I im super pomógł.

Dlaczego chce do osteopaty? Mój kuzyn z miesięcznym dzieckiem jeździł do osteopaty we Wro ale u nich córeczka ma wzmożone napięcie. Ona nóżki ma takie wyprostowany zamiast zgiete. I im super pomógł.
Ja bym chciała jechać, mąż nie. Martwi mnie to prężenie. I jak się pręży to też jest taki bardzo wyprostowany. No ale potem jest normalny. No martwię się 🤔
A ta dziewczynka miała tę nóżki cały czas takie wyprostowane czy jak?

reklama
Do góry