Ja szczepilam 6in1 tam sa na te pneumokoki.nic jej nie bylo po tych szczepionkachDziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
reklama
Kachar
Fanka BB :)
A pamiętasz cenę?Ja szczepilam 6in1 tam sa na te pneumokoki.nic jej nie bylo po tych szczepionkach
nieagatka
u mnie sa tylko skojarzone i obie corki szczepilam 6w1. Na pneumokoki i jeden szczep meningo tez. No i obowiazkowo Na rotawirusy.Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Co szczepienie to 480zlA pamiętasz cenę?
motylek24
Kupiłam skojarzoną, nowsza i mniej kłucia. Ceny nie pamiętam.Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Niedługo mama
Ja szczepie tymi na nfz. Teraz szczepionki na pneumokoki i rotawirusy są też za darmo , dokupiłam tylko meningokoki Bexsero. obecnie kosztuje 380 zł.Dziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
Mój znosi dobrze szczepienia pomimo tego że często mielismy po 3 wkłucia na jednej wizycie.
annemarie
Ja szczepie skojarzonymi i na reszte tez.Taka straszna madka jestemDziewczyny szczepicie wasze dzieciaki szczepionka skojarzoną czy nie? I czy dodatkowo np na menigokoki czy pneumokoki szczepicie?
no raczej na nic nie czekać jechaćDziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?
reklama
annemarie
Nic ci nie pomoga,jutro do lekarza na usg.Jak masz krwiaka to tylko przez ruch gorzej bedzie.Lez .Dziewczyna zaczęłam krwawić, taka żywo czerwona krwią. Co robić? Jechać na izbę przyjęć?