reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No fajne one są. Natalka ma różne, dużo tego. Łukasz mi kazała czytać jej Małego księcia A ja jej czasami takie durnoty opowiadam, wierszyki które ja znałam j jej się podoba. Fajna jest też taka seria książeczek tekturowych od 0plus, 3plus itd i to są takie bardziej co widzi. A tak z książeczek to też te z lusterkami i różnymi fakturami. Wszystkie zmasakrowane, obslinione :) jak byłam z nią w ciąży to codziennie czytałam Muminków, Brzechwa ale nie wiem czy coś z tego się nauczyła 😆😅
Moja jeszcze takie - dzwiekiem i przesuwane ale te z kontrastami to nie.lusterek tez nie lubi.Wierszyki tez jej gadam takie co pamietam z dziecinstwa.a najbardziej lubi taka piosenke-wyliczanke😁Bajek i dligich wierszy narazie nie czytam bo ja nudza🥴

reklama
Ja np pol nocy nie spalam dzis, no idzie gorna 3jka. Dostala ibuprofen- po 2h placz, potem dostala te silne kropleli i kuwa zadzialaly dopiero po ponad poltorej godzinie. Plakala mi do 1h30.
Masakra zabkuje, naprawde bardzo bolesnie, a ja nie wiem jak jej pomoc…
Aha o 7h obudzilo mnie radosne: Mamo awaj!! (Czyt: wstawaj) 🤦🏻‍♀️🤣😂
Bidulka mała 😔. I właśnie to jest najgorsze, że nie można ukoić tego bólu😔. To ty dziś pewnie jak zombiak chodzisz, co?

reklama
Tak tak od razu , tak jak pamiętam to najpierw dokumenty i inne pierdoly, kroplówka i na salę na cięcie, także mam być przed 10 , przed 11 cc
Jaaaaa ale czad!!!! Fajnie masz. U mnie to zawsze przed szpital. To ty jutro zobaczysz swojego małego szoguna :) a bedziesz pisac pliiiizzzz

Do góry