Moja jeszcze takie - dzwiekiem i przesuwane ale te z kontrastami to nie.lusterek tez nie lubi.Wierszyki tez jej gadam takie co pamietam z dziecinstwa.a najbardziej lubi taka piosenke-wyliczankeBajek i dligich wierszy narazie nie czytam bo ja nudzaNo fajne one są. Natalka ma różne, dużo tego. Łukasz mi kazała czytać jej Małego księcia A ja jej czasami takie durnoty opowiadam, wierszyki które ja znałam j jej się podoba. Fajna jest też taka seria książeczek tekturowych od 0plus, 3plus itd i to są takie bardziej co widzi. A tak z książeczek to też te z lusterkami i różnymi fakturami. Wszystkie zmasakrowane, obslinione jak byłam z nią w ciąży to codziennie czytałam Muminków, Brzechwa ale nie wiem czy coś z tego się nauczyła
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
To ile Ty masz dzieci ??U nas espumisan 100 i dicoflor i nie wiem co to kolki... I na zaparcia pomogło.
U mnie 4 dzieci wychowanych na akademi Pana kleksa. I na ludzi wyszli
Niedługo mama
Ja lubię małemu puszczać piosenki z akademi Pana kleksa a w szczególności " Na wyspach Bergamutach" uwielbiam tą piosenkęU nas espumisan 100 i dicoflor i nie wiem co to kolki... I na zaparcia pomogło.mnie 4 dzieci wychowanych na akademi Pana kleksa. I na ludzi wyszli
Bidulka mała . I właśnie to jest najgorsze, że nie można ukoić tego bólu. To ty dziś pewnie jak zombiak chodzisz, co?Ja np pol nocy nie spalam dzis, no idzie gorna 3jka. Dostala ibuprofen- po 2h placz, potem dostala te silne kropleli i kuwa zadzialaly dopiero po ponad poltorej godzinie. Plakala mi do 1h30.
Masakra zabkuje, naprawde bardzo bolesnie, a ja nie wiem jak jej pomoc…
Aha o 7h obudzilo mnie radosne: Mamo awaj!! (Czyt: wstawaj)
bazylia128
Ja na gładko zawsze gole. Ale przy porodzie i tak coś położna wyhaczyla mnie na sucho dogolila to Ty jutro na cc jedziesz od razu?Dziewczyny a do cc goliłyście wszystko na gładko czy jak ? Ja już kurde nie pamiętam
Ostatnia edycja:
Kachar
Tak tak od razu , tak jak pamiętam to najpierw dokumenty i inne pierdoly, kroplówka i na salę na cięcie, także mam być przed 10 , przed 11 ccJa na gładko zawsze gole. Ale przy porodzie i tak coś położna wyhaczyla mnie na sucho dogolila to Ty jutro na cc jedziesz od razu?
Jaskolcia
U mnie na gładko do cc. Trzymam kciuki za jutroDziewczyny a do cc goliłyście wszystko na gładko czy jak ? Ja już kurde nie pamiętam
Kachar
DziękujęU mnie na gładko do cc. Trzymam kciuki za jutro
reklama
bazylia128
Jaaaaa ale czad!!!! Fajnie masz. U mnie to zawsze przed szpital. To ty jutro zobaczysz swojego małego szoguna a bedziesz pisac pliiiizzzzTak tak od razu , tak jak pamiętam to najpierw dokumenty i inne pierdoly, kroplówka i na salę na cięcie, także mam być przed 10 , przed 11 cc