reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No fajne one są. Natalka ma różne, dużo tego. Łukasz mi kazała czytać jej Małego księcia A ja jej czasami takie durnoty opowiadam, wierszyki które ja znałam j jej się podoba. Fajna jest też taka seria książeczek tekturowych od 0plus, 3plus itd i to są takie bardziej co widzi. A tak z książeczek to też te z lusterkami i różnymi fakturami. Wszystkie zmasakrowane, obslinione :) jak byłam z nią w ciąży to codziennie czytałam Muminków, Brzechwa ale nie wiem czy coś z tego się nauczyła 😆😅
Moja jeszcze takie - dzwiekiem i przesuwane ale te z kontrastami to nie.lusterek tez nie lubi.Wierszyki tez jej gadam takie co pamietam z dziecinstwa.a najbardziej lubi taka piosenke-wyliczanke😁Bajek i dligich wierszy narazie nie czytam bo ja nudza🥴

reklama
Ja np pol nocy nie spalam dzis, no idzie gorna 3jka. Dostala ibuprofen- po 2h placz, potem dostala te silne kropleli i kuwa zadzialaly dopiero po ponad poltorej godzinie. Plakala mi do 1h30.
Masakra zabkuje, naprawde bardzo bolesnie, a ja nie wiem jak jej pomoc…
Aha o 7h obudzilo mnie radosne: Mamo awaj!! (Czyt: wstawaj) 🤦🏻‍♀️🤣😂
Bidulka mała 😔. I właśnie to jest najgorsze, że nie można ukoić tego bólu😔. To ty dziś pewnie jak zombiak chodzisz, co?

reklama
Tak tak od razu , tak jak pamiętam to najpierw dokumenty i inne pierdoly, kroplówka i na salę na cięcie, także mam być przed 10 , przed 11 cc
Jaaaaa ale czad!!!! Fajnie masz. U mnie to zawsze przed szpital. To ty jutro zobaczysz swojego małego szoguna :) a bedziesz pisac pliiiizzzz

Do góry