nieagatka
Fanka BB :)
druga noc juz taka wiec nie wiem jak sie nazywamBidulka mała . I właśnie to jest najgorsze, że nie można ukoić tego bólu. To ty dziś pewnie jak zombiak chodzisz, co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
druga noc juz taka wiec nie wiem jak sie nazywamBidulka mała . I właśnie to jest najgorsze, że nie można ukoić tego bólu. To ty dziś pewnie jak zombiak chodzisz, co?
Jacha że napiszę jak tylko dam radęJaaaaa ale czad!!!! Fajnie masz. U mnie to zawsze przed szpital. To ty jutro zobaczysz swojego małego szoguna a bedziesz pisac pliiiizzzz
Moja ladnie spala w nocy. Tj jedna pobudka na godzine ale w dzień mi daje takiego czadu że zadzwoniłam po moja mama bo już nie dawalam rady A Łukasz w Wawie. Opiekunki w tym tygodniu wogole nie będzie bo chora więc jutro jadę z Natalka do rodziców bo nie chce powtórki. Już robiłam zamówienie na paczki i tradycyjny obiad, kluseczki śląskie, roladki wołowa z sosem i cwikla - ta cwikla mi tak po głowie chodzi. U mnie już 16 kg na plusie ale już nigdy nie zamierzam być w ciąży więc jeszcze korzystam Natalka dzisiaj nawet psa za ogon wyczerpała, robi coś jak by na głowie chciała stawać - to chyba nie są objawy zabkowaniadruga noc juz taka wiec nie wiem jak sie nazywam
Jak ja Ci zazdroszczę że jutro już będziesz poJacha że napiszę jak tylko dam radę
A ja teraz zazdroszczę naszym dziewczynom że już są po..... idę chyba dzisiaj wcześniej spać z Ninusią moją, żeby już nie myśleć o tymJak ja Ci zazdroszczę że jutro już będziesz po
Myślisz że będziesz spać? Ja na pewno nie będę. Ostatnio mi w nocy wody odeszły to nie bylo czasu aż tak się stresowacA ja teraz zazdroszczę naszym dziewczynom że już są po..... idę chyba dzisiaj wcześniej spać z Ninusią moją, żeby już nie myśleć o tym
No zżarłabym frytaski@fredka84 A moja mam się pyta jak tam FRYTKA
u mnie te tak bylo - przyjecie o 8h00, 10h30 ciecie.Tak tak od razu , tak jak pamiętam to najpierw dokumenty i inne pierdoly, kroplówka i na salę na cięcie, także mam być przed 10 , przed 11 cc
Dziękiu mnie te tak bylo - przyjecie o 8h00, 10h30 ciecie.
Powodzenia