bazylia128
Fanka BB :)
Hehehe ja też Natusie przekarmilam co zaplakala to bach butla. Ale jeść lubi do tej pory. Ja mam dzisiaj duszności mocne. Czy wy też mieliście w ciąży duszności? Bo ja w poprzedniej miałam i teraz też. Do tego Natalka się że mną nudzi. Nabiegalam się za nią, jak ja położyłam do łóżka to wyzywa na mnie, ciągnie za włosy jprdl no szatan. Wygibasy we wszystkie strony, ani chwili nie powiedziała grzecznie, w końcu włączyłam szumisiu odwróciła się na boczek i zasnęła. Nie wiem co jej dzisiaj jest.Wiesz to jest tak, że ile ludzi tyle opinii, mój przez 3 miesiące był na karmieniu mieszanym i jakoś po pierwszym miesiącu podawałam 5-10ml ciepłej wody przegotowanej 1 czy 2 razy na dzień bo miał wzdęcia, problemy z kupką. Karmieniem na żądanie narobiłam takich problemów, że w pierwszym miesiącu byliśmy w szpitalu, dziecko było przekarmione i miało rozdęty brzuszek na usg I tyle gazów, że ledwo było cos widać więc każde dziecko inne i trzeba obserwować i dostosować żywienie do dziecka. Sprawdzaj poprostu czy nie ma twardego, wzdętego brzuszka, może mieć nietolerancję pokarmową, może mu dane mm nie pasuje (z tego co wiem hipp combiotic to jedno z najdelikatniejszych na początek), kup sobie termofor z pestek wiśni (mam zwykły najtańszy za 10zł).