Ja po miesiacu tez do kazdej butli espumisan.nie mielismy problemow z brzuszkiem brak kolekno widzisz, a mojej np espumisan bardzo pomagal, rozbijal gazy. Jasne, ze najlepszym lekarstwem jest czas, ale jak mozna dziecku pomoc to czemu nie.
No i coz - obserwowac czy pomaga czy szkodzi, bo nikt nam jednoznacznie nie odpowie. Kazdy pediatra mowi co innego, trzebs podchodzic z dystansem.
reklama
@bazylia128 jakiw ksoazeczki lubi Natalka?Moja to kocha te dotknij poczuj.Szczegolnie jeza
Inne ksiazki tez tak msca bo mysli ze maja wypustki
Załączniki
Kachar
Fanka BB :)
U nas od przewijania kup był tatuś, ja normalnie miałam odruch wymiotny, dramat !!!Powiem Ci ze po nojej bylo widac kiedy robi kupe wiec ja od razu rozvieralam i oporzadzalam.do tej pory nie zrobi kupy przez sen tylko albo sie budzi lub nie zasnie.musi zakomunikowac-idzie kupaa maz nie przebieral z kupy bo nigdy mu sie nie trafila az do momentu jak poszlam do biedry a ona zrobila mega kupe po sloiczku z RYBA heheheh ale rzucal miesem ze akurat ryba mu sie trafila.Ja albo zahartowana z pracy albo nie wiem co bo mi kupy mojego dziecka rzadko kiedy smierdza
bazylia128
Espumisan super, my to nawet debridat dawalismyno widzisz, a mojej np espumisan bardzo pomagal, rozbijal gazy. Jasne, ze najlepszym lekarstwem jest czas, ale jak mozna dziecku pomoc to czemu nie.
No i coz - obserwowac czy pomaga czy szkodzi, bo nikt nam jednoznacznie nie odpowie. Kazdy pediatra mowi co innego, trzebs podchodzic z dystansem.
bazylia128
No fajne one są. Natalka ma różne, dużo tego. Łukasz mi kazała czytać jej Małego księcia A ja jej czasami takie durnoty opowiadam, wierszyki które ja znałam j jej się podoba. Fajna jest też taka seria książeczek tekturowych od 0plus, 3plus itd i to są takie bardziej co widzi. A tak z książeczek to też te z lusterkami i różnymi fakturami. Wszystkie zmasakrowane, obslinione jak byłam z nią w ciąży to codziennie czytałam Muminków, Brzechwa ale nie wiem czy coś z tego się nauczyła@bazylia128 jakiw ksoazeczki lubi Natalka?Moja to kocha te dotknij poczuj.Szczegolnie jeza
nieagatka
Ja np pol nocy nie spalam dzis, no idzie gorna 3jka. Dostala ibuprofen- po 2h placz, potem dostala te silne kropleli i kuwa zadzialaly dopiero po ponad poltorej godzinie. Plakala mi do 1h30.
Masakra zabkuje, naprawde bardzo bolesnie, a ja nie wiem jak jej pomoc…
Aha o 7h obudzilo mnie radosne: Mamo awaj!! (Czyt: wstawaj)
Masakra zabkuje, naprawde bardzo bolesnie, a ja nie wiem jak jej pomoc…
Aha o 7h obudzilo mnie radosne: Mamo awaj!! (Czyt: wstawaj)
Riddikulus
U nas espumisan 100 i dicoflor i nie wiem co to kolki... I na zaparcia pomogło.no widzisz, a mojej np espumisan bardzo pomagal, rozbijal gazy. Jasne, ze najlepszym lekarstwem jest czas, ale jak mozna dziecku pomoc to czemu nie.
U mnie 4 dzieci wychowanych na akademi Pana kleksa. I na ludzi wyszliNo fajne one są. Natalka ma różne, dużo tego. Łukasz mi kazała czytać jej Małego księcia A ja jej czasami takie durnoty opowiadam, wierszyki które ja znałam j jej się podoba. Fajna jest też taka seria książeczek tekturowych od 0plus, 3plus itd i to są takie bardziej co widzi. A tak z książeczek to też te z lusterkami i różnymi fakturami. Wszystkie zmasakrowane, obslinione jak byłam z nią w ciąży to codziennie czytałam Muminków, Brzechwa ale nie wiem czy coś z tego się nauczyła
Kachar
U nas od dawna dawna Kicia Kocia rządziU nas espumisan 100 i dicoflor i nie wiem co to kolki... I na zaparcia pomogło.
U mnie 4 dzieci wychowanych na akademi Pana kleksa. I na ludzi wyszli
reklama
nieagatka
do nauki mowienia super jest Pucio. Potem Kicia Kocia wlasnie.U nas od dawna dawna Kicia Kocia rządzi
A jak ma ktos nadmisr hajsu to Agatkowo robi meeeega ksiazki sensoryczne dla maluchow.