annemarie
Fanka BB :)
Gratulacje wielkie,cudownego zycia razem❤❤❤❤2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje wielkie,cudownego zycia razem❤❤❤❤2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37
Gratulacje, wzruszające zdjęcie2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37
No serducho mięknie. Serio gdybym była młodsza ......albo miała zarodki, bo na pewno bym ich nie zostawiła.Za mna corka chodzi,mam taki niedosyt.To jest taki cudowny czas...
Gratuluję Mamo dużo zdrówka dla WasDziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy . Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Potem wam zrobie jakaś fotkę
szalonaZa mna corka chodzi,mam taki niedosyt.To jest taki cudowny czas...
No właśnie , dzieci są przekochane ale bardzo absorbujące, żeby je wychować trzeba dużo uwagi i poświęcania czyli czasu a im więcej dzieci tym mniej czasu dla każdego tak sobie to tłumaczę.. Mam 2 zarodki i nie wrócę po nie bo obecnie dwójką pochłania nas bez reszty a nie chce jakości wychowania ich pogorszyć przez brak czasu.. Nie mówiąc o nerwach i ciągłych zawałach o których piszesz.. Przeczytałam ostatnio genialna książkę Potęga obecności.. Uważam że każdy rodzic powinien ja przeczytać.. Niby takie oczywiste rzeczy ale jak naukowo wytłumaczone to zmieniają sens.. tzn trafiają i łatwiej dają się zapamiętać, a mają tak wielkie znaczenie w życiu dalszym dzieci i dalszych pokoleń. Teraz czytam The Yes brain, muszę jakoś wpłynąć na tego wiecznie buntującego się 8 latkamoja starsza to aniol. Grzeczna, mila, prymuska w szkole, ale jak jej cos odwali to jest jazda. Z przerazeniem mysle o buncie dwulatka u mlodszej.
Pisalam, ze sama umie wejsc na lozko pietrowe? Usiasc i wolac mamo patrz?
Albo probuje robic fikolka z sofy na podloge
Hmm ma 20 miesiecy, a ja minizawal pare razy dziennie.
Wow ! Odważna jesteśZa mna corka chodzi,mam taki niedosyt.To jest taki cudowny czas...
Ja nie mam napadow histerii,awantury rzadko,spimy w miare,jestem z trojka w sumie sama i daleko mi do waszych odczucszalona
Moze dlatego ze nigdy w ciazy problemow nie mialamWow ! Odważna jesteś
nie mam kiedy czytac, ale zapisze sobie na przyszlosc. Mam podobne odczucia. I 3 zarodki, oddane do adopcji. Niech komus przyniosa tyle szczescia i milosci ile moje dzieci mnie. Ja jestem spelniona i uwazam, ze wieksza ilosc dzieci w moim przypadku nie bylaby dobra decyzja. Ani dla mnie ani dla tych dzieci, ktore juz mam. Zgadzam sie z tym co piszesz w 100%No właśnie , dzieci są przekochane ale bardzo absorbujące, żeby je wychować trzeba dużo uwagi i poświęcania czyli czasu a im więcej dzieci tym mniej czasu dla każdego tak sobie to tłumaczę.. Mam 2 zarodki i nie wrócę po nie bo obecnie dwójką pochłania nas bez reszty a nie chce jakości wychowania ich pogorszyć przez brak czasu.. Nie mówiąc o nerwach i ciągłych zawałach o których piszesz.. Przeczytałam ostatnio genialna książkę Potęga obecności.. Uważam że każdy rodzic powinien ja przeczytać.. Niby takie oczywiste rzeczy ale jak naukowo wytłumaczone to zmieniają sens.. tzn trafiają i łatwiej dają się zapamiętać, a mają tak wielkie znaczenie w życiu dalszym dzieci i dalszych pokoleń. Teraz czytam The Yes brain, muszę jakoś wpłynąć na tego wiecznie buntującego się 8 latka