reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy 😱. Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Potem wam zrobie jakaś fotkę
Gratulacje!!! wiedziałam że będzie nietuzinkowo hehe 😍🥰

Nie strasz :) choć kochane są te moje dzieci to właśnie piję sobie melisę, powtarzam sobie, dzisiaj będę spokojna, będę spokojna. Wczoraj w progu awantura, kto pierwszy umyje ręce, ryki na cały blok. Jednak zostanę przy tej liczbie dzieci jaką mam.
piateczka!! 😂 Podzielam odczucia.
U mnie awantura dlaczego mowie, ze walentynki skoro to sa JEJ IMIENINY!! Jak smiem 😂😂

Dziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy 😱. Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Az sie poryczalam.Werka jestes MAMA.❤❤Doczekalas tej chwili.Odppczywaj i zakochuj sie chociaz mysle ze jiz przepadlas🥰😘

Jestem mega zmęczona.
Gratulacje 😘

Dobre :p Jak bym miała trójkę to napewno bym skonczyla w jakimś odwyku dla nerwowo chorych 😜 Moj starszy sporo mi pomaga ale awantura jest średnio 2 razy dziennie
moja starsza to aniol. Grzeczna, mila, prymuska w szkole, ale jak jej cos odwali to jest jazda. Z przerazeniem mysle o buncie dwulatka u mlodszej.
Pisalam, ze sama umie wejsc na lozko pietrowe? Usiasc i wolac mamo patrz?
Albo probuje robic fikolka z sofy na podloge 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hmm ma 20 miesiecy, a ja minizawal pare razy dziennie.

Jestem mega zmęczona.
Gratulacje❤️❤️❤️❤️
2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
jest prześliczna❤️❤️❤️
Gratuluję!!!❤️❤️❤️

Jestem mega zmęczona.
Wielkie gratulacje❤❤❤❤❤

reklama
Do góry