reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy 😱. Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Potem wam zrobie jakaś fotkę
Gratulacje!!! wiedziałam że będzie nietuzinkowo hehe 😍🥰

Nie strasz :) choć kochane są te moje dzieci to właśnie piję sobie melisę, powtarzam sobie, dzisiaj będę spokojna, będę spokojna. Wczoraj w progu awantura, kto pierwszy umyje ręce, ryki na cały blok. Jednak zostanę przy tej liczbie dzieci jaką mam.
piateczka!! 😂 Podzielam odczucia.
U mnie awantura dlaczego mowie, ze walentynki skoro to sa JEJ IMIENINY!! Jak smiem 😂😂

Dziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy 😱. Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Az sie poryczalam.Werka jestes MAMA.❤❤Doczekalas tej chwili.Odppczywaj i zakochuj sie chociaz mysle ze jiz przepadlas🥰😘

Jestem mega zmęczona.
Gratulacje 😘

Dobre :p Jak bym miała trójkę to napewno bym skonczyla w jakimś odwyku dla nerwowo chorych 😜 Moj starszy sporo mi pomaga ale awantura jest średnio 2 razy dziennie
moja starsza to aniol. Grzeczna, mila, prymuska w szkole, ale jak jej cos odwali to jest jazda. Z przerazeniem mysle o buncie dwulatka u mlodszej.
Pisalam, ze sama umie wejsc na lozko pietrowe? Usiasc i wolac mamo patrz?
Albo probuje robic fikolka z sofy na podloge 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hmm ma 20 miesiecy, a ja minizawal pare razy dziennie.

Jestem mega zmęczona.
Gratulacje❤️❤️❤️❤️
2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
jest prześliczna❤️❤️❤️
Gratuluję!!!❤️❤️❤️

Jestem mega zmęczona.
Wielkie gratulacje❤❤❤❤❤

reklama
Do góry