Kachar
Fanka BB :)
38 tc , poród na 24 zaplanowany , ale zobaczymy czy dołaże do przyszłego czwartkuKtóry masz tydzień? To chyba tylko my zostalysmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
38 tc , poród na 24 zaplanowany , ale zobaczymy czy dołaże do przyszłego czwartkuKtóry masz tydzień? To chyba tylko my zostalysmy?
A ty kiedy? To drugie dzieciątko będzie prawda ? To my już mamy jakby wprawę heheKtóry masz tydzień? To chyba tylko my zostalysmy?
Looo to ja na koncu. Zaraz będziemy wasze zdjęcia oglądać.38 tc , poród na 24 zaplanowany , ale zobaczymy czy dołaże do przyszłego czwartku
Ja mam 35 tydzień. Natusia urodziłam w 38 tygodniu. Wiesz z tym doswiadczeniem to tak wyglada ze jakby duzo bardziej sie bojeA ty kiedy? To drugie dzieciątko będzie prawda ? To my już mamy jakby wprawę hehe
Gratuluję KochanaDziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy . Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Potem wam zrobie jakaś fotkę
Ale słodkości Gratulacje Kochana2780gr 50 cm 10/10 punktów apgart. Urodzona 12:37
Ja też stara i bez zarodków A tu zobaczJa też bym chętnie urodziła uf dobrze że jestem już za stara i nie mam zarodków