reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nie mam kiedy czytac, ale zapisze sobie na przyszlosc. Mam podobne odczucia. I 3 zarodki, oddane do adopcji. Niech komus przyniosa tyle szczescia i milosci ile moje dzieci mnie. Ja jestem spelniona i uwazam, ze wieksza ilosc dzieci w moim przypadku nie bylaby dobra decyzja. Ani dla mnie ani dla tych dzieci, ktore juz mam. Zgadzam sie z tym co piszesz w 100%
Ja czytałam jedną nogą bujając wózek żeby Borys dłużej spał, ręką trzymałam laktator bo codziennie odciągam do banku a druga ręką książkę... KOMEDIA ! A jeszcze zaczelam wieczorami uczuć się do egzaminów bo inaczej za 3 lata mnie wypie..... z mojej palestry buhaha! A zostały mi jeszcze 4...Jak sobie przypomniałam to mnie az ciary przeszly... A przecież Borys się budzi co godzinę wieczorem ..więc mam wesoło 😝

Ja czytałam jedną nogą bujając wózek żeby Borys dłużej spał, ręką trzymałam laktator bo codziennie odciągam do banku a druga ręką książkę... KOMEDIA ! A jeszcze zaczelam wieczorami uczuć się do egzaminów bo inaczej za 3 lata mnie wypie..... z mojej palestry buhaha! A zostały mi jeszcze 4...Jak sobie przypomniałam to mnie az ciary przeszly... A przecież Borys się budzi co godzinę wieczorem ..więc mam wesoło 😝
A powiedz jak się przechowuje odciągnięte mleko? Tzn w lodówce czy zamrażarce? Jak w lodówce to w jakim czasie trzeba podać dziecku, kiedy już nie nadaje się i trzeba wylać? Nie wiem czy drugą córkę będę karmić piersią, pierwszej nie karmiłam i nic nie wiem na ten temat 😒

Ja chyba sobie wbilam do glowy,ze slbo bede spokojna i wyluzowana,albo tego inaczej nie ogarne🤣🤣
wiesz mnie te ostatnie poltora roku bardzo zmienilo. Brak snu mnie zniszczyl. Mowie bardzo powaznie i nie chodzi o narzekanie. Ja mysle, ze jestem dosc wyluzowana mama, dajaca dzieciom przestrzen do odkrywania swiata. Ale jestem tez bardzo zmeczona mama. I dlatego wiem, ze kolejne dziecko byloby zlym pomyslem.

A powiedz jak się przechowuje odciągnięte mleko? Tzn w lodówce czy zamrażarce? Jak w lodówce to w jakim czasie trzeba podać dziecku, kiedy już nie nadaje się i trzeba wylać? Nie wiem czy drugą córkę będę karmić piersią, pierwszej nie karmiłam i nic nie wiem na ten temat 😒
Zamrożone można nawet do pół roku jeśli jest minimum -18 w zamrazarce, w lodowce niby do 4 dni ( byle nie w drzwiach od lodówki) ale ja bym po 48 h nie podała.. Poza lodówką do 4h

Zamrożone można nawet do pół roku jeśli jest minimum -18 w zamrazarce, w lodowce niby do 4 dni ( byle nie w drzwiach od lodówki) ale ja bym po 48 h nie podała.. Poza lodówką do 4h
W sterylnych pojemnikach? Są takie wielorazowe do kupienia, to się nadają???

W sterylnych pojemnikach? Są takie wielorazowe do kupienia, to się nadają???
Ja z banku jednorazowe 50ml dostaje , dla małego mojego mroze w jednorazowych woreczkach medeli. Te wielorazowe pewnie też można jeśli da się je dobrze wysterylizować, tego nie jestem pewna bo nie korzystam

reklama
Dziewczyny, mnie jakoś po11-tej wzięli na salę. Kajtusia widziałam przez 10sekund i go zabrali. Krzyczał a ja płakałam. Waży 3350 i ma 57cm. Teraz trochę spałam ale jakaś dziewczyna rodzi i strasznie krzyczy 😱. Głowa mnie boli z tego głodu.
Nie mogę się doczekać kiedy mi dadzą małego. Tak więc kontakt skóra do skóry to nie u mnie w szpitalu.
Jestem mega zmęczona.
Potem wam zrobie jakaś fotkę
Gratulacje kochana niech się zdrowo chowa czekam na foto 😍😍😍😍

Do góry