nieagatka
Fanka BB :)
Powodzenia!Ja nie śpię już od 2:20zasnęłam przed 24...
A tu po 5 trza wstać ..
Módlcie się za nas dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!Ja nie śpię już od 2:20zasnęłam przed 24...
A tu po 5 trza wstać ..
Juz „tylko” raz dziennie na szczesciena anemie burak jest bardzo sluteczny, soki, salatki, co tam dasz rade.
A wymioty dalej Cie tak mecza?
Ja nie śpię już od 2:20zasnęłam przed 24...
A tu po 5 trza wstać ..
a ja od poczatku ciazy nicDzisiaj w nocy czujnie śpij, bo Walenty ostrzy kij! I przebędzie kawał drogi, by rozchylić twoje nogi, prezent ma nie byle jaki PTAKA PONAD WSZYSTKIE PTAKI!!!! Która może jeszcze korzystać z owego ptaka?! Ja już zaniechałam co by porodu nie wywołać hehehe
niesamowite…Dziecko masz od razu przy sobie, tzn u mniej najpierw lekarz wyjął i pokazał jeszcze z pępowiną a za chwilę dostałam do policzka, w czasie szycia mierzyli i ważyli na sali i mówili ile pkt, jaką waga, wielkość, skóra, później młody pojechał na salę pooperacyjną pod lampy a ja za nim, jak już byłam na sali to leżał na mnie cały czas na klacie. Niesamowite uczucie i ten mały dziobek, który od razu szuka nosem cyca z zamkniętymi oczami.
Za mnie też się módlcie. Wody mi zaczęły chlustac jak na filmach o 6.30.Ja nie śpię już od 2:20zasnęłam przed 24...
A tu po 5 trza wstać ..
Pięknego spotkaniaJa nie śpię już od 2:20zasnęłam przed 24...
A tu po 5 trza wstać ..
Ale akcja, trzymam kciukiZa mnie też się módlcie. Wody mi zaczęły chlustac jak na filmach o 6.30.
Umyłam się i ogolilam psiochę. Spakowałam resztę gratów i maz zawrócił z drogi, bo do pracy jechał i przywiózł mnie do szpitala
Podpaska mi przeciekła. Do szpitala już weszłam znów cała mokra .
Już jestem po badaniu, nie ma rozwarcia. Bolało to badanie że szok.
Teraz jest ktg i właśnie był obchód. Tak więc pomimo mojego skierowania i zaświadczenia od psychiatry oni się zastanawiały jak będę rodzić. Ale przed chwilą lekarz powiedział że ceaarka. Wygrała tu tylko moja leczona przez 10 lat niepłodność i że ciąża z in vitro. Oni się chyba tego boją
Ja oczywiście też się boję. Nawet głowy nie umyłam
Będę coś wiedzieć to od razu napiszę. Trzymajcie kciuki za mnie i ofkors za @Justi92
Fredzia kciukasy! Teraz w przeciagu 24h powinni rozwiazac ciaze jak wody odeszly wiec juz za chwilke bedziecie sie tulcZa mnie też się módlcie. Wody mi zaczęły chlustac jak na filmach o 6.30.
Umyłam się i ogolilam psiochę. Spakowałam resztę gratów i maz zawrócił z drogi, bo do pracy jechał i przywiózł mnie do szpitala
Podpaska mi przeciekła. Do szpitala już weszłam znów cała mokra .
Już jestem po badaniu, nie ma rozwarcia. Bolało to badanie że szok.
Teraz jest ktg i właśnie był obchód. Tak więc pomimo mojego skierowania i zaświadczenia od psychiatry oni się zastanawiały jak będę rodzić. Ale przed chwilą lekarz powiedział że ceaarka. Wygrała tu tylko moja leczona przez 10 lat niepłodność i że ciąża z in vitro. Oni się chyba tego boją
Ja oczywiście też się boję. Nawet głowy nie umyłam
Będę coś wiedzieć to od razu napiszę. Trzymajcie kciuki za mnie i ofkors za @Justi92