reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Za mnie też się módlcie. Wody mi zaczęły chlustac jak na filmach o 6.30.
Umyłam się i ogolilam psiochę. Spakowałam resztę gratów i maz zawrócił z drogi, bo do pracy jechał i przywiózł mnie do szpitala
Podpaska mi przeciekła. Do szpitala już weszłam znów cała mokra 😱.
Już jestem po badaniu, nie ma rozwarcia. Bolało to badanie że szok.
Teraz jest ktg i właśnie był obchód. Tak więc pomimo mojego skierowania i zaświadczenia od psychiatry oni się zastanawiały jak będę rodzić. Ale przed chwilą lekarz powiedział że ceaarka. Wygrała tu tylko moja leczona przez 10 lat niepłodność i że ciąża z in vitro. Oni się chyba tego boją 😜
Ja oczywiście też się boję. Nawet głowy nie umyłam 🤦
Będę coś wiedzieć to od razu napiszę. Trzymajcie kciuki za mnie i ofkors za @Justi92
Ta glowa nie umyta pewno o cc przewazyla🤣🤣🤣🤣

Umyłam się i ogolilam psiochę. Spakowałam resztę gratów i maz zawrócił z drogi, bo do pracy jechał i przywiózł mnie do szpitala
Teraz jest ktg i właśnie był obchód. Tak więc pomimo mojego skierowania i zaświadczenia od psychiatry oni się zastanawiały jak będę rodzić. Ale przed chwilą lekarz powiedział że ceaarka. Wygrała tu tylko moja leczona przez 10 lat niepłodność i że ciąża z in vitro. Oni się chyba tego boją 😜
Będę coś wiedzieć to od razu napiszę. Trzymajcie kciuki za mnie i ofkors za @Justi92
Ja pier......dole !!!!!!! :o:o:o:o😍😍😍😍 co tu się dzisiaj dzieje?!!!!! Moja fredzia rodzi!!!!!!

Aaaaaa o matko co za dzień [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny mega kciuki za Was i z Wasze Maleństwa [emoji3059]
Czeka Was niezapomniany dzień [emoji3059]

Pamiętajcie że ciotki czekają na foty [emoji8]

Ja jeszcze laski przy życiu 😜. @annemarie masz wpierdziel normalnie 😂😂😂. Dobrze że mnie policja nie przywiozła 😂
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić 😱
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało 😱. Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero 🥴

Ja jeszcze laski przy życiu 😜. @annemarie masz wpierdziel normalnie 😂😂😂. Dobrze że mnie policja nie przywiozła 😂
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić 😱
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało 😱. Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero 🥴
to co czujesz to pewnie powoli rozkrecajace sie skurcze. To nie boli na poczatku.
Ale emocje!!!

reklama

Kochana aa, trzymam mocno kciuki ✊✊✊❤️❤️❤️❤️

Do góry