reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja nie śpię już od 2:20🤦‍♀️zasnęłam przed 24...🤦‍♀️🤦‍♀️
A tu po 5 trza wstać 🤷..
Módlcie się za nas dzisiaj 🙏🙏🙏
❤️❤️❤️
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Niech wszystko bedzie pięknie💓💓💓
Dzisiaj w nocy czujnie śpij, bo Walenty ostrzy kij! I przebędzie kawał drogi, by rozchylić twoje nogi, prezent ma nie byle jaki PTAKA PONAD WSZYSTKIE PTAKI!!!! Która może jeszcze korzystać z owego ptaka?! Ja już zaniechałam co by porodu nie wywołać hehehe😁
a ja od poczatku ciazy nic😭😭😭
Tylko sny erotyczne zostaly😂😂😂
Dziecko masz od razu przy sobie, tzn u mniej najpierw lekarz wyjął i pokazał jeszcze z pępowiną a za chwilę dostałam do policzka, w czasie szycia mierzyli i ważyli na sali i mówili ile pkt, jaką waga, wielkość, skóra, później młody pojechał na salę pooperacyjną pod lampy a ja za nim, jak już byłam na sali to leżał na mnie cały czas na klacie. Niesamowite uczucie i ten mały dziobek, który od razu szuka nosem cyca z zamkniętymi oczami.
niesamowite…💓💓💓

Justa,zapisuj w glowie kazda sekunde z tego dnia.Nie ma nic piekniejszego niz takie spotkanie z tym czlowiekiem,czystym jak kartka,wypelnionym 100% miloscia i potrzebujacym tej milosci .Tylko tego❤❤❤

Ja nie śpię już od 2:20🤦‍♀️zasnęłam przed 24...🤦‍♀️🤦‍♀️
A tu po 5 trza wstać 🤷..
Módlcie się za nas dzisiaj 🙏🙏🙏
❤️❤️❤️
Za mnie też się módlcie. Wody mi zaczęły chlustac jak na filmach o 6.30.
Umyłam się i ogolilam psiochę. Spakowałam resztę gratów i maz zawrócił z drogi, bo do pracy jechał i przywiózł mnie do szpitala
Podpaska mi przeciekła. Do szpitala już weszłam znów cała mokra 😱.
Już jestem po badaniu, nie ma rozwarcia. Bolało to badanie że szok.
Teraz jest ktg i właśnie był obchód. Tak więc pomimo mojego skierowania i zaświadczenia od psychiatry oni się zastanawiały jak będę rodzić. Ale przed chwilą lekarz powiedział że ceaarka. Wygrała tu tylko moja leczona przez 10 lat niepłodność i że ciąża z in vitro. Oni się chyba tego boją 😜
Ja oczywiście też się boję. Nawet głowy nie umyłam 🤦
Będę coś wiedzieć to od razu napiszę. Trzymajcie kciuki za mnie i ofkors za @Justi92

Umyłam się i ogolilam psiochę. Spakowałam resztę gratów i maz zawrócił z drogi, bo do pracy jechał i przywiózł mnie do szpitala
Teraz jest ktg i właśnie był obchód. Tak więc pomimo mojego skierowania i zaświadczenia od psychiatry oni się zastanawiały jak będę rodzić. Ale przed chwilą lekarz powiedział że ceaarka. Wygrała tu tylko moja leczona przez 10 lat niepłodność i że ciąża z in vitro. Oni się chyba tego boją 😜
Będę coś wiedzieć to od razu napiszę. Trzymajcie kciuki za mnie i ofkors za @Justi92
Ale akcja, trzymam kciuki:)

reklama
Fredzia kciukasy! Teraz w przeciagu 24h powinni rozwiazac ciaze jak wody odeszly wiec juz za chwilke bedziecie sie tulc 😘
No prosze juz Ci Kajtek pokazuje, ze planowac to Ty se mozesz, a on i tak swoje 🤣❤️

Do góry