DagLer
Fanka BB :)
Właśnie to miałam na myśli mówiąc Justi o prezentach. Człowiek myśli, że jak płaci to będzie lepiej traktowany później w szpitalu. W szpitalu się go zobaczy na kilka minut, zrobi cc i już nigdy nie wróci, a za 2 dni on nie pamięta, czy ta od niego czy innego.Mój lekarz dzisiaj mnie zaskoczył trochę dziewczyny... W sensie raczej negatywnie, bo zapytał się mnie jak się czuje a ja mówię wprost, że okrutnie, że mnie wszystko boli, że myślałam, że ta ciąża jakoś bardziej gładko pójdzie a nie tak boleśnie na sam koniec a on do mnie: a Pani tą ciążę w ogóle planowała? Ja zrobiłam oczy jak pińć zlotych i mówię: tak, my jesteśmy z mężem po in vitro. I chyba go tym zdaniem zabiłam bo się nieźle zdziwił i już nic nie powiedział co to miał być za tekst? jak planowana to mogę narzekać a jak nieplanowana to nie mogę czy kuwa na odwrót? Co kogo to obchodzi czy planowana czy nie w kontekście bólu normalnie przeżywam od rana to co powiedział xd nie mogę wyjść z podziwu, że miał śmiałość ebnąć takim tekstem i jeszcze wprost wyszło, że nie pamięta, że ja po iv
No może jeden na stu trafi się empatyczny.
Musimy liczyć tylko na siebie, pamiętajcie jak to mówią ciąża to nie choroba