reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mój lekarz dzisiaj mnie zaskoczył trochę dziewczyny... W sensie raczej negatywnie, bo zapytał się mnie jak się czuje a ja mówię wprost, że okrutnie, że mnie wszystko boli, że myślałam, że ta ciąża jakoś bardziej gładko pójdzie a nie tak boleśnie na sam koniec a on do mnie: a Pani tą ciążę w ogóle planowała? Ja zrobiłam oczy jak pińć zlotych i mówię: tak, my jesteśmy z mężem po in vitro. I chyba go tym zdaniem zabiłam bo się nieźle zdziwił i już nic nie powiedział 🤦🤦 co to miał być za tekst? :D jak planowana to mogę narzekać a jak nieplanowana to nie mogę czy kuwa na odwrót? Co kogo to obchodzi czy planowana czy nie w kontekście bólu 🤣🤣 normalnie przeżywam od rana to co powiedział xd nie mogę wyjść z podziwu, że miał śmiałość ebnąć takim tekstem i jeszcze wprost wyszło, że nie pamięta, że ja po iv 🤦🤦
Właśnie to miałam na myśli mówiąc Justi o prezentach. Człowiek myśli, że jak płaci to będzie lepiej traktowany później w szpitalu. W szpitalu się go zobaczy na kilka minut, zrobi cc i już nigdy nie wróci, a za 2 dni on nie pamięta, czy ta od niego czy innego.
No może jeden na stu trafi się empatyczny.
Musimy liczyć tylko na siebie, pamiętajcie jak to mówią ciąża to nie choroba 😂😂

reklama
Nie, nie mam mutacji, brałam acard na stan przedzucawkowy- więc w sumie to może dlatego też wcześniej odstawiałam 🤔 nie pomyślałam o tym 🤣🙈

Powiem tylko tak: tempa dzida z niego!
@niegatka ja w wakacje przyjeżdżam do Cb razem z Hanią 😁
@Riddikulus wytrzymaj do jutra 😘😘 odpisał coś?
wbijaj. Zostawiam Ci moja mlodsza, a ja spadam do Twojego domu sie wyspac 😂😂😂

Widzę że nie tylko moj lekarz daje czadu. 🤬 Chyba będę mieć koleżankę w pokoju. Na razie postawili jakieś warczace pudełko, taka na zasadzie mini lodoweczki i to g***o ciągle wydaje dźwięki. Po zmianie pokoju cieszyłam się z ciszy. A tu koniec dobrego...

Ale dzisiaj to jeszcze bardziej chce mi się tej pizzy...
Jak ja chcę pizzy ale 2 dni do cc i już na diecie lekkostrawnej, a pizza za mną chodzi, oj jak chodzi 🤪

Ja pierd..e... 😭😭😭😭
Mam nowa dziewczynę na sali 15 tc
Trafiła z bezwodziem
Czeka na poronienie bo serduszko jeszcze bije 😭😭😭😭 dostała antybiotyk żeby sepsy nie dostać. Na aborcję się nie zgadza. Dziecko ma duże wady genetyczne 😭

A tak się cieszyłam że taki super mam dzieł. Ze Hania będzie moja walentynką i wg.... I tu takie cuś, odrazu łapie doła 😪😪😪

Ja pierd..e... 😭😭😭😭
Trafiła z bezwodziem
Czeka na poronienie bo serduszko jeszcze bije 😭😭😭😭 dostała antybiotyk żeby sepsy nie dostać. Na aborcję się nie zgadza. Dziecko ma duże wady genetyczne 😭

A tak się cieszyłam że taki super mam dzieł. Ze Hania będzie moja walentynką i wg.... I tu takie cuś, odrazu łapie doła 😪😪😪
O jej współczuję, a co z tą poprzednią?

Nie, nie mam mutacji, brałam acard na stan przedzucawkowy- więc w sumie to może dlatego też wcześniej odstawiałam 🤔 nie pomyślałam o tym 🤣🙈

Powiem tylko tak: tempa dzida z niego!
@niegatka ja w wakacje przyjeżdżam do Cb razem z Hanią 😁
@Riddikulus wytrzymaj do jutra 😘😘 odpisał coś?
A gdzie tam...
Ja pierd..e... 😭😭😭😭
Trafiła z bezwodziem

Straszne....

reklama
Apropo cc. Mam sąsiadka w pokoju. Czwarta ciąża i będzie czwarta cesarza a najstarsze dziecko ma 5 lat. Także można?

Do góry