reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Boziu jaki gamoń okropny ze mnie zalewałam herbatę i zamiast wrzątkiem zalać kubek zalałam lewa dłoń! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Godzinę ponad w zimnwj wodzie trzymałam i nie przeszło ból jak skurwys..... Bąble mi wyszły a na oddziale nie mają nic żeby mi pomóc oprócz maści linomagu takiej trochę znieczulającej 😭😭😭😭 boli jak skorczybyk 😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Za to powiem Wam babeczki, że mój gin się trochę zrehabilitował. Zajechał do szpitala I zaszedł do mnie powiedzieć że jutro się mną zajmie. 🙃 Do tego fajnie pogadać z kimś w podobnej sytuacji życiowej. Więc generalnie moja psycha uratowana.
Chyba przed chwilką poczułam pierwszy ruch 😱😍
to teraz się nasłuchuj jak już zaczną na dobre to będzie impreza 😉zresztą komu ja to mówię ❤️

Super. Ja też wróciłam do domu zadowolona. Według lekarza dzisiaj wszystko cudo :) Basia 2300, za dwa tygodnie kolejna wizyta, wtedy kg i umawiamy się do szpitala na cc i to rozumie ;)
Ja za dwa tygodnie też wizyta bo dziś to raczej była taka cukrzycowa w sensie jak mi to mierzenie idzie i jakie wyniki a usg po prostu było wymuszone 🤣mam zrobić jaki wynik hba 1czy coś w tym stylu. Ale słodko rośnie Natalce sis ❤️

Hej kochana tak zgadza się moja mała jest z kwietnia 2019 🥰🥰lada moment 3 latka 💪💪zleciało nawet nie wiem kiedy .Tak bardzo bym chciała jeszcze jednego malucha ale już mrozakow nie mamy ,zaszłam w ciąże 10 miesięcy po porodzie ale była to biochemiczna 😓Ja kazdy transfer miałam udany ale zawsze po dwóch dniach beta spadała i dupa 🤷‍♀️🤷‍♀️A teraz stwierdziliśmy z mężem ,ze zrobimy drożność jajowodu i szok drożny wszystko pięknie 💪💪Tylko AMH mam 0,41 wiec mega spadło i witamina D 19,9 ale już biorę witaminę ,jutro wizyta i zobaczymy co powie 🤔🤔Z mała w ciąży brałam acard do 38 tyg

Czyli dobrze cie zapamiętałam, to ty bylas tą waleczna Pauliną, którą wszyscy straszyli cb a ty wierzyłaś w swoją córeczkę 😊
Ja rodziłam po tobie w kwietniu 2019 a potem drugi raz w kwietniu 2021. Mam naturalsa, synka.
Powodzenia wam życzę w staraniach!

Kurła, a ja w deszczu , córeczka rozkazała budę wózka rozłożyć i spacerować. Zazdro.
U nas zamknięty żłobek, kwarantanna do końca tygodnia. Jeszcze starszak na zdalnym🤯 wszyscy mamy dosyć i wywalczyliśmy powrót dzieci do szkoły, idą w czwartek. Najmniej cieszą się dzieci i nauczyciele 😂😂😂 jedni wolą w domku zostać a drudzy grać. U nas ciężkie wojny o internet. Nie wiem co gorsze, maluchy czy nastolatki 🤪 Zaraz lecę do pracy, jeny jak się cieszę haha.

O, u nas tez kwarantanna do czwartku 😂 w sensie w żłobku 😉

Ja pierd..e... 😭😭😭😭
Mam nowa dziewczynę na sali 15 tc
Trafiła z bezwodziem
Czeka na poronienie bo serduszko jeszcze bije 😭😭😭😭 dostała antybiotyk żeby sepsy nie dostać. Na aborcję się nie zgadza. Dziecko ma duże wady genetyczne 😭

A tak się cieszyłam że taki super mam dzieł. Ze Hania będzie moja walentynką i wg.... I tu takie cuś, odrazu łapie doła 😪😪😪

Kurczę nie wiem czemu was razem położyli. Jak ja lezalam na patologii ciąży to byly osobne sale dla pan tuż przed porodem, dla pan w środkowej ciąży i początkowej. Tyle sie o tym mowi jaka to jest trauma dla kobiet a do personelu to jakos nie dociera...
Przykro mi, ze Ty zamiast mieć myśli zajęte tylko nastepnym tygodniem musisz myslec o takich smutnych sytuacjach i przykro mi tez za tą dziewczynę, na pewno jej to nie pomaga 😪

Szybki dzien dzisiaj. Najpierw rehabilitacja, później moja depilacja ja już nie daje rady nawet z lusterkiem :) później pakowanie Natalki do dziadków. Tam ja zawiezlismy , później Gameta i market no jprdl ja się nie zgadzam na takie ceny spozywki. Czy to jakaś wojna będzie czy co? no przeciez z 500 zł zostawiliśmy A w koszyku to co zawsze. Skrzynka piw i johny Walker :pnie no masakra jakaś z tymi cenami.

Ostatnia edycja:
Boziu jaki gamoń okropny ze mnie zalewałam herbatę i zamiast wrzątkiem zalać kubek zalałam lewa dłoń! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Godzinę ponad w zimnwj wodzie trzymałam i nie przeszło ból jak skurwys..... Bąble mi wyszły a na oddziale nie mają nic żeby mi pomóc oprócz maści linomagu takiej trochę znieczulającej 😭😭😭😭 boli jak skorczybyk 😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Solą posyp tak na grubo, na mokrą rękę

reklama
Przyszła mi dzisiaj nową karuzela z vinted niby dla Basi ale jak Natalka usłyszała nowe dźwięki to tak pięknie sobie przy Niej śpiewa jakby nowych dźwięków się uczyła, znowu mnie rozczulila :) i to do takiej muzyki klasycznej.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry