reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Boziu jaki gamoń okropny ze mnie zalewałam herbatę i zamiast wrzątkiem zalać kubek zalałam lewa dłoń! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Godzinę ponad w zimnwj wodzie trzymałam i nie przeszło ból jak skurwys..... Bąble mi wyszły a na oddziale nie mają nic żeby mi pomóc oprócz maści linomagu takiej trochę znieczulającej 😭😭😭😭 boli jak skorczybyk 😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Za to powiem Wam babeczki, że mój gin się trochę zrehabilitował. Zajechał do szpitala I zaszedł do mnie powiedzieć że jutro się mną zajmie. 🙃 Do tego fajnie pogadać z kimś w podobnej sytuacji życiowej. Więc generalnie moja psycha uratowana.
Chyba przed chwilką poczułam pierwszy ruch 😱😍
to teraz się nasłuchuj jak już zaczną na dobre to będzie impreza 😉zresztą komu ja to mówię ❤️

Super. Ja też wróciłam do domu zadowolona. Według lekarza dzisiaj wszystko cudo :) Basia 2300, za dwa tygodnie kolejna wizyta, wtedy kg i umawiamy się do szpitala na cc i to rozumie ;)
Ja za dwa tygodnie też wizyta bo dziś to raczej była taka cukrzycowa w sensie jak mi to mierzenie idzie i jakie wyniki a usg po prostu było wymuszone 🤣mam zrobić jaki wynik hba 1czy coś w tym stylu. Ale słodko rośnie Natalce sis ❤️

Hej kochana tak zgadza się moja mała jest z kwietnia 2019 🥰🥰lada moment 3 latka 💪💪zleciało nawet nie wiem kiedy .Tak bardzo bym chciała jeszcze jednego malucha ale już mrozakow nie mamy ,zaszłam w ciąże 10 miesięcy po porodzie ale była to biochemiczna 😓Ja kazdy transfer miałam udany ale zawsze po dwóch dniach beta spadała i dupa 🤷‍♀️🤷‍♀️A teraz stwierdziliśmy z mężem ,ze zrobimy drożność jajowodu i szok drożny wszystko pięknie 💪💪Tylko AMH mam 0,41 wiec mega spadło i witamina D 19,9 ale już biorę witaminę ,jutro wizyta i zobaczymy co powie 🤔🤔Z mała w ciąży brałam acard do 38 tyg

Czyli dobrze cie zapamiętałam, to ty bylas tą waleczna Pauliną, którą wszyscy straszyli cb a ty wierzyłaś w swoją córeczkę 😊
Ja rodziłam po tobie w kwietniu 2019 a potem drugi raz w kwietniu 2021. Mam naturalsa, synka.
Powodzenia wam życzę w staraniach!

Kurła, a ja w deszczu , córeczka rozkazała budę wózka rozłożyć i spacerować. Zazdro.
U nas zamknięty żłobek, kwarantanna do końca tygodnia. Jeszcze starszak na zdalnym🤯 wszyscy mamy dosyć i wywalczyliśmy powrót dzieci do szkoły, idą w czwartek. Najmniej cieszą się dzieci i nauczyciele 😂😂😂 jedni wolą w domku zostać a drudzy grać. U nas ciężkie wojny o internet. Nie wiem co gorsze, maluchy czy nastolatki 🤪 Zaraz lecę do pracy, jeny jak się cieszę haha.

O, u nas tez kwarantanna do czwartku 😂 w sensie w żłobku 😉

Ja pierd..e... 😭😭😭😭
Mam nowa dziewczynę na sali 15 tc
Trafiła z bezwodziem
Czeka na poronienie bo serduszko jeszcze bije 😭😭😭😭 dostała antybiotyk żeby sepsy nie dostać. Na aborcję się nie zgadza. Dziecko ma duże wady genetyczne 😭

A tak się cieszyłam że taki super mam dzieł. Ze Hania będzie moja walentynką i wg.... I tu takie cuś, odrazu łapie doła 😪😪😪

Kurczę nie wiem czemu was razem położyli. Jak ja lezalam na patologii ciąży to byly osobne sale dla pan tuż przed porodem, dla pan w środkowej ciąży i początkowej. Tyle sie o tym mowi jaka to jest trauma dla kobiet a do personelu to jakos nie dociera...
Przykro mi, ze Ty zamiast mieć myśli zajęte tylko nastepnym tygodniem musisz myslec o takich smutnych sytuacjach i przykro mi tez za tą dziewczynę, na pewno jej to nie pomaga 😪

Szybki dzien dzisiaj. Najpierw rehabilitacja, później moja depilacja ja już nie daje rady nawet z lusterkiem :) później pakowanie Natalki do dziadków. Tam ja zawiezlismy , później Gameta i market no jprdl ja się nie zgadzam na takie ceny spozywki. Czy to jakaś wojna będzie czy co? no przeciez z 500 zł zostawiliśmy A w koszyku to co zawsze. Skrzynka piw i johny Walker :pnie no masakra jakaś z tymi cenami.

Ostatnia edycja:
Boziu jaki gamoń okropny ze mnie zalewałam herbatę i zamiast wrzątkiem zalać kubek zalałam lewa dłoń! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Godzinę ponad w zimnwj wodzie trzymałam i nie przeszło ból jak skurwys..... Bąble mi wyszły a na oddziale nie mają nic żeby mi pomóc oprócz maści linomagu takiej trochę znieczulającej 😭😭😭😭 boli jak skorczybyk 😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Solą posyp tak na grubo, na mokrą rękę

reklama
Przyszła mi dzisiaj nową karuzela z vinted niby dla Basi ale jak Natalka usłyszała nowe dźwięki to tak pięknie sobie przy Niej śpiewa jakby nowych dźwięków się uczyła, znowu mnie rozczulila :) i to do takiej muzyki klasycznej.

Do góry