reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mój lekarz dzisiaj mnie zaskoczył trochę dziewczyny... W sensie raczej negatywnie, bo zapytał się mnie jak się czuje a ja mówię wprost, że okrutnie, że mnie wszystko boli, że myślałam, że ta ciąża jakoś bardziej gładko pójdzie a nie tak boleśnie na sam koniec a on do mnie: a Pani tą ciążę w ogóle planowała? Ja zrobiłam oczy jak pińć zlotych i mówię: tak, my jesteśmy z mężem po in vitro. I chyba go tym zdaniem zabiłam bo się nieźle zdziwił i już nic nie powiedział 🤦🤦 co to miał być za tekst? :D jak planowana to mogę narzekać a jak nieplanowana to nie mogę czy kuwa na odwrót? Co kogo to obchodzi czy planowana czy nie w kontekście bólu 🤣🤣 normalnie przeżywam od rana to co powiedział xd nie mogę wyjść z podziwu, że miał śmiałość ebnąć takim tekstem i jeszcze wprost wyszło, że nie pamięta, że ja po iv 🤦🤦

Mój lekarz dzisiaj mnie zaskoczył trochę dziewczyny... W sensie raczej negatywnie, bo zapytał się mnie jak się czuje a ja mówię wprost, że okrutnie, że mnie wszystko boli, że myślałam, że ta ciąża jakoś bardziej gładko pójdzie a nie tak boleśnie na sam koniec a on do mnie: a Pani tą ciążę w ogóle planowała? Ja zrobiłam oczy jak pińć zlotych i mówię: tak, my jesteśmy z mężem po in vitro. I chyba go tym zdaniem zabiłam bo się nieźle zdziwił i już nic nie powiedział 🤦🤦 co to miał być za tekst? :D jak planowana to mogę narzekać a jak nieplanowana to nie mogę czy kuwa na odwrót? Co kogo to obchodzi czy planowana czy nie w kontekście bólu 🤣🤣 normalnie przeżywam od rana to co powiedział xd nie mogę wyjść z podziwu, że miał śmiałość ebnąć takim tekstem i jeszcze wprost wyszło, że nie pamięta, że ja po iv 🤦🤦
Co za ignorant.Moj pamieta wszystko a lecze sie u niego od 3 lat.Co prawda invitro mi nie robil ale byl na biezaco.zawsze wszystko pamieta

jakies 15 czy 16C. W tamtym tyg bylo prawie 20C. Od polowy marca juz jest ok 20C codziennie. Ale teraz tez jest ok, lookinj
Kurła, a ja w deszczu , córeczka rozkazała budę wózka rozłożyć i spacerować. Zazdro.
U nas zamknięty żłobek, kwarantanna do końca tygodnia. Jeszcze starszak na zdalnym🤯 wszyscy mamy dosyć i wywalczyliśmy powrót dzieci do szkoły, idą w czwartek. Najmniej cieszą się dzieci i nauczyciele 😂😂😂 jedni wolą w domku zostać a drudzy grać. U nas ciężkie wojny o internet. Nie wiem co gorsze, maluchy czy nastolatki 🤪 Zaraz lecę do pracy, jeny jak się cieszę haha.

Kurła, a ja w deszczu , córeczka rozkazała budę wózka rozłożyć i spacerować. Zazdro.
U nas zamknięty żłobek, kwarantanna do końca tygodnia. Jeszcze starszak na zdalnym🤯 wszyscy mamy dosyć i wywalczyliśmy powrót dzieci do szkoły, idą w czwartek. Najmniej cieszą się dzieci i nauczyciele 😂😂😂 jedni wolą w domku zostać a drudzy grać. U nas ciężkie wojny o internet. Nie wiem co gorsze, maluchy czy nastolatki 🤪 Zaraz lecę do pracy, jeny jak się cieszę haha.
u nas wlasnie konczs sie kwarantanny w szkolach. 85% doroslych zaszczepionych, 65% dzieci miedzy 5 a 11 rokiem zycia. Daje efekty. Wracamy do normalnosci 😂
Zamkniecia wspolczuje. Moja mlodsza kocha Baby Shark miloscia najczystszs i jest w stanie przez pol godizny sluchac tego na okraglo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Widzę że nie tylko moj lekarz daje czadu. 🤬 Chyba będę mieć koleżankę w pokoju. Na razie postawili jakieś warczace pudełko, taka na zasadzie mini lodoweczki i to g***o ciągle wydaje dźwięki. Po zmianie pokoju cieszyłam się z ciszy. A tu koniec dobrego...

Ale dzisiaj to jeszcze bardziej chce mi się tej pizzy...

reklama
@Justi92 a ty masz te mutacje czy brałaś acard profilaktycznie? Ja je mam i takie zalecenia dostałam od Paśnika i od lekarki z kliniki 🤔
Nie, nie mam mutacji, brałam acard na stan przedzucawkowy- więc w sumie to może dlatego też wcześniej odstawiałam 🤔 nie pomyślałam o tym 🤣🙈

Powiem tylko tak: tempa dzida z niego!
@niegatka ja w wakacje przyjeżdżam do Cb razem z Hanią 😁
@Riddikulus wytrzymaj do jutra 😘😘 odpisał coś?

Do góry