reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nikomu za nic nie płaciłam. Do mojej ginekolog chodziłam na kartę z pracy. Potem w szpitalu przychodziła do mnie,.kontaktowałam się SMS, robiła mi potajemne USG w szpitalu (pracowała na onkologii). Specjalnie dla mnie przyjechała tego dnia aby zrobić CC. Kupiłam jej specjalny bon do restauracji, prawie się na mnie obraziła i niczego nie chciała.
Na odchodne w szpitalu kupiłam trzy torty, były przytulaski z położnymi i lekarzem.

W pracy czasem dostaję wino, czekoladę, kiedyś fajny długopis. Chyba najczęściej kwiaty.

reklama
Problem jest tylko taki ze w mojej okolicy to najlepszy lekarz od ciąży beznadziejnej. Nie każdy wie jak prowadzić ciążę z lekami z kliniki.

Niestety. Do wawy mam kawałek. Jeśli się zdecyduję to wiem gdzie pójdę. Ale to nie ułatwia.

Luby się na mnie złości że się denerwuje ale ja na prawdę nie mam siły. 😭
Przecież twoja ciąża rozwija się prawidłowo ❤️. Accofil przecież wiesz że masz brać do 12 tygodnia. Co jeszcze bierzesz? Masz mutację? Bierzesz neoparin? Jego trzeba do końca ciąży brać. Jak bierzesz acard to jego trzeba na tydzień przed rozwiązaniem odstawić

Problem jest tylko taki ze w mojej okolicy to najlepszy lekarz od ciąży beznadziejnej. Nie każdy wie jak prowadzić ciążę z lekami z kliniki.

Niestety. Do wawy mam kawałek. Jeśli się zdecyduję to wiem gdzie pójdę. Ale to nie ułatwia.

Luby się na mnie złości że się denerwuje ale ja na prawdę nie mam siły. 😭
ej ale on nie wie. Nie robi tego dobrze, nie slucha Cie, nie daje Ci opieki jakiej potrzebujesz. Wiec moim zdaniem wsrto sie rozejrzec.

Przecież twoja ciąża rozwija się prawidłowo ❤️. Accofil przecież wiesz że masz brać do 12 tygodnia. Co jeszcze bierzesz? Masz mutację? Bierzesz neoparin? Jego trzeba do końca ciąży brać. Jak bierzesz acard to jego trzeba na tydzień przed rozwiązaniem odstawić
Jestem obecnie 14+2 i nadal biorę accofil. Nie mam stwierdzonych żadnych mutacji. Do tego nadal biorę zabójczą dawkę progesteronu tj 3x3 dowcipnie luteiny 100 i 3x1 doustnie progesteron besins. Z niczego na razie nie zeszłam. Nawet nie wiem czemu dalej kaze mi brać ale zakładam że że co robi.
ej ale on nie wie. Nie robi tego dobrze, nie slucha Cie, nie daje Ci opieki jakiej potrzebujesz. Wiec moim zdaniem wsrto sie rozejrzec.
Ostatnia szansa jutro. Jak nie poświęci mi chwili i nie zrobi czegoś w kierunku wysłania mnie do domu to zmienię lekarza.

@Riddikulus biedna Ty moja 🥺 tyle nerwów Ci zerzrą w tym szpitalu i tylko szkody narobią😳😭 wieś, co ja to bym napisała do tego twojego lekarza smsa że skoro w szpitalu nie jest wstanie poświęcić Ci chwili to niech Ci choć napisze co masz dalej robić bo jeśli tak to ma wyglądać to wypisujesz się na rzadanie i zmieniasz lekarza. I zobaczysz czy Ci wg odpisze. Jeśli nie, to znaczy że nie jest wart złamanej złotówki a takie podejsvie( też co do kwestii leków u Ciebie to jest nie poważne z jego strony)
@fredka84 co do acardu to się nie do końca jest tak że tydzień przed rozwiązaniem odstawiasz, ja odstawiłam w 36tc(przy planowanej cc na 38+6),tyle że między czasie się przyspieszyła CC 😜

Jestem obecnie 14+2 i nadal biorę accofil. Nie mam stwierdzonych żadnych mutacji. Do tego nadal biorę zabójczą dawkę progesteronu tj 3x3 dowcipnie luteiny 100 i 3x1 doustnie progesteron besins. Z niczego na razie nie zeszłam. Nawet nie wiem czemu dalej kaze mi brać ale zakładam że że co robi.

Ostatnia szansa jutro. Jak nie poświęci mi chwili i nie zrobi czegoś w kierunku wysłania mnie do domu to zmienię lekarza.
Nie chcę się bawić w lekarza ale napewno powinnaś już schodzić z accofillu.
Z progesteronu też, i brać go już mniej. No dziwne to wszystko z tymi twoimi zaleceniami. 14 tydzień to już taka wysoka ciąża, więc coś złego co mogło się wydarzyć, jest już za tobą

Biedna, a może napisz albo zadzwoń do tego swojego lekarza, i tak jak piszą dziewczyny też bym się rozglądała za innym , no dupek jakiś, trzymaj się dziewczyno 😘😘😘

Ja dziś jadę do szkoły rodzenia i się nie mogę doczekać aż się z chaty wyrwę 😜. Potem na szybko do galerii zobaczyć co tam mają i jak zwykle znienawidzona biedra 🥴. U nas dzis od rana pada i można kuwa depresji dostać 🤦
@nieagatka a jaka u was pogoda? Kiedy u was robi się ciepło?

reklama
Ja dziś jadę do szkoły rodzenia i się nie mogę doczekać aż się z chaty wyrwę 😜. Potem na szybko do galerii zobaczyć co tam mają i jak zwykle znienawidzona biedra 🥴. U nas dzis od rana pada i można kuwa depresji dostać 🤦
@nieagatka a jaka u was pogoda? Kiedy u was robi się ciepło?
jakies 15 czy 16C. W tamtym tyg bylo prawie 20C. Od polowy marca juz jest ok 20C codziennie. Ale teraz tez jest ok, lookinj

Załączniki

• IMG_3673.jpg
    IMG_3673.jpg
    205,6 KB · Wyświetleń: 66
Do góry