reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bo tak sobie myślę 9 miesięcy (raz lub dwa razy w miesiącu) 400zl za wizytę plus badania i reszta u niego w jego klinice... I czy w takim raxie(skoro byłam prywatna pacjentka) jestem zobligowana do dania w łapę? 😁 Albo ładniej ujmując podziękować "prezentem"
O nie, ja nie daje nic, wystarczy im nasz uśmiech 😁😂 też mam lekarza ze swojego szpitala, będzie robił cc ale uważam, że to jego praca i ma za nią odpowiednie wynagrodzenia, jak ja za swoją. Takie mam zasady! 😁

O nie, ja nie daje nic, wystarczy im nasz uśmiech 😁😂 też mam lekarza ze swojego szpitala, będzie robił cc ale uważam, że to jego praca i ma za nią odpowiednie wynagrodzenia, jak ja za swoją. Takie mam zasady! 😁
i przez takie prezenty sluzba zdrowia kedt tak zepsuta. Zamiast wykonywac swoje obowiazki i robic to najlpiej jak umieja, oczekuja czegos pod stolem. Bo ludzie ich tak nauczyli.

A właśnie powiedzcie kupować "coś" na wychodne po porodzie🤔
My po porodzie kupiliśmy ciacho , takiego większego Marcinka żeby wszystkim położnym wystarczyło, tylko ja rodziłam prywatnie i opiekę na prawdę miałam tip top na każde zawołanie , położna od mamy, laktacyjna i noworodkowa, każda od czegoś innego i zawsze z uśmiechem przychodziły, no i nie komentowały że nie chciałam karmić piersią i kazałam małą zabrać na noc żebym mogła odpocząć 🤗🤭, a lekarzowi z Bociana mój mąż ma zrobić słodkie wafelki , także takie podziękowanie 😊

u mnie nie robi sie badania paloacyjnego. Nie dotyka sie szyjki. Tylko usg, zawsze.
A to ze nasze mamy nie mialy usg przez cala ciaze sprawialo, ze tyle dzieci rodzilo sie chorych, albo sie nie rodzilo. Medycyna poszla do przodu i trzeba z tego korzystac.
Spokojnie wiem że usg to postęp medycyny🤣 I nie napisałam że to było dobre

reklama
Do góry