Z polnocnej strony wynioslam sie daleko na poludnie aktualnie))A jaka dzielnia jak mozna wiedziec bo ja Bemowo Jelonki
reklama
Jak bedzie siuras to mysle ze juz go bedzie widac mysle o Janku aleNo to dzień pełen emocji, a dentysta zapewni największe
Ciekawe kogo tam w brzuszku nosisz . Mi się sprawdziło po pierwszych prenatalnych że synek
moze i Lencia byc
a Ty? Chyba milowe te spacery żeby zrzucić to wszystko już jestem 10 na plusie a gdzie do końcaPieknie!! Na wiosne achhh te spacerki wiosenne
Też jak był by chłopiec to był by Janiek no ale jest dziewczynka tzn była 7 tygodni temuJak bedzie siuras to mysle ze juz go bedzie widac mysle o Janku ale
moze i Lencia byc
Ja dopiero koniec 1 trymestru… ale nie martw sie waga, wiekszosc zniknie po porodzie. Ja ani grama nie przytylam a nawet spadla waga.a Ty? Chyba milowe te spacery żeby zrzucić to wszystko już jestem 10 na plusie a gdzie do końca
Wlasnie musze zjesc drugi raz sniadanie bo pierwsze oddalam:/
Takze nic sie nie martw. Wiosna bedzie sprzyjac spacerkom
u mnie jak wizyta jest co 4 tygodnie to mam limit dwa kilo na miesiąc jak jest poza skala to jest wykład od lekarzaJa dopiero koniec 1 trymestru… ale nie martw sie waga, wiekszosc zniknie po porodzie. Ja ani grama nie przytylam a nawet spadla waga.
Wlasnie musze zjesc drugi raz sniadanie bo pierwsze oddalam:/
Takze nic sie nie martw. Wiosna bedzie sprzyjac spacerkom
No co Ty?? A cukier masz w normie?u mnie jak wizyta jest co 4 tygodnie to mam limit dwa kilo na miesiąc jak jest poza skala to jest wykład od lekarza
nieagatka
Fanka BB :)
nie chcialam ju pisav, ze zobaczysz, ze sie nie ruszysz ja 3 miesiace sie do fryzjers umawiamOj nie ruszysz nie ruszysz.Mnie farbuje mezus bo nie mam z kim bejbika zostaeic jak mezus w pracy.A i tak kladzie mi farbe jak ma wolne bo tak to tez nie ma kiedy
właśnie dziś mam wizytę po dwóch tygodniach bo krzywa mi nie jasna wyszła i dwa tygodnie się kłuje i sprawdzam na czczo i po godzinie miałam ok ale uroslo po dwóchNo co Ty?? A cukier masz w normie?
reklama
Ale sam cukier na czczo ok?właśnie dziś mam wizytę po dwóch tygodniach bo krzywa mi nie jasna wyszła i dwa tygodnie się kłuje i sprawdzam na czczo i po godzinie miałam ok ale uroslo po dwóch
Wlasnie bo to jeszcze ta proba obciazeniowa w 5 tyg:/