A tu już zostałaś prawie na stosie spalonaNo dobra tylko zapytałam
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Haha dobre albo zatęskniłas za takim badaniemPrzeczytalam: POLECAM - mam na kazdej wizycie
Dzis chyba u mnie cos ostro zaskoczylo na zberezne mysli
Niedługo mama
ja też z wypizdowia i też taka cena i wszystko miałam w pakiecie jak u Ciebie , może my mamy tego samego ginekologa z każdej wizyty mam filmik .Ja mieszkam na wypizdowiu ale mój gin ma super sprzęt i robi na nim takze prenatalne.
I za wizytę ciążowa place 180xl, zawsze badanie paluchem, potem USG, i to takie porządne, nie na odwal się, zawsze zdjęcie dostaje jak mały pozwala zobaczyć buźkę, i na koniec badanie szyjki. Za te pieniądze to wizyty mam super
Ja nic nie kupowalam bo niemialabym komu dac.Polozna ktora odbierala porod nie byla wogole na poporodowce a tak to one sie zmieniaja lekarzw rez.mojego akurat nie bylo.choc nie powiem jego kolezanka caly czas byla przy moim porodzie nie wiem czy tak jest zawsze.A właśnie powiedzcie kupować "coś" na wychodne po porodzie
Riddikulus
Laski załamka. Chyba muszę gina zmienić. Mój mnie zlał. Operował i poszedł do prywatnego gabinetu swojego. A ja dalej sierota zostałam. No i poszła fontanna. Po prostu załamka. Przepraszam, że wam tam tu marudzę ale ja już psychicznie nie daje rady.
nieagatka
ja mysle, ze to jest dobry pomysl. Przed Toba lawal ciazy i to blizniaczej. Przemysl to, ale mysle ze warto zmienic lekarza. No i ja wyszlabym na zyczenie. Paranoja, wiecej Cie to nerwow kosztuje niz to wsYtsko warte.Laski załamka. Chyba muszę gina zmienić. Mój mnie zlał. Operował i poszedł do prywatnego gabinetu swojego. A ja dalej sierota zostałam. No i poszła fontanna. Po prostu załamka. Przepraszam, że wam tam tu marudzę ale ja już psychicznie nie daje rady.
Ja dostaje slodycze lub od mojej ulubionej klientki zawsze jakis zel lub mydelko zapachowe na swoeta.kiedys dostalam od niej 3 ksiazki ktorych byla wspolautorka.to bylo piekne z jej strony.nawet teraz sie kontaktujemy i na wiosne pojade ja odwiedzic.a kiedys brat klienta dawal mi kase w kopercie rany ale sie zdenerwowalam i wybieglam za nim jak sie zorientowalam ze cos mi zostawil.pozniej powiedzialam o tym kierownixzce bo tam bylo ok.500zl i w mojej pracy to oj bym beknela gdyby cosRacja
Mi w mojej pracy nikt nie robi prezentów
Skad jestes?jak z Wawy to pokece Ci cudownego ginaLaski załamka. Chyba muszę gina zmienić. Mój mnie zlał. Operował i poszedł do prywatnego gabinetu swojego. A ja dalej sierota zostałam. No i poszła fontanna. Po prostu załamka. Przepraszam, że wam tam tu marudzę ale ja już psychicznie nie daje rady.
No przestań, nic nie marudzisz . Jesteś tam sama, wśród obcych, każdy zamiast ci pomóc to cię olewa, ja też bym się strasznie czuła.Laski załamka. Chyba muszę gina zmienić. Mój mnie zlał. Operował i poszedł do prywatnego gabinetu swojego. A ja dalej sierota zostałam. No i poszła fontanna. Po prostu załamka. Przepraszam, że wam tam tu marudzę ale ja już psychicznie nie daje rady.
Wg mnie spokojnie możesz zmienić gina. Nic nie stracisz przecież. Poszukaj sobie na spokojnie i poczytaj opinie. Ja też bym zmieniła niż miałabym się męczyć kolejne miesiące...
reklama
Riddikulus
Problem jest tylko taki ze w mojej okolicy to najlepszy lekarz od ciąży beznadziejnej. Nie każdy wie jak prowadzić ciążę z lekami z kliniki.ja mysle, ze to jest dobry pomysl. Przed Toba lawal ciazy i to blizniaczej. Przemysl to, ale mysle ze warto zmienic lekarza. No i ja wyszlabym na zyczenie. Paranoja, wiecej Cie to nerwow kosztuje niz to wsYtsko warte.
Niestety. Do wawy mam kawałek. Jeśli się zdecyduję to wiem gdzie pójdę. Ale to nie ułatwia.Skad jestes?jak z Wawy to pokece Ci cudownego gina
Luby się na mnie złości że się denerwuje ale ja na prawdę nie mam siły.