na czczo zawsze książkowoAle sam cukier na czczo ok?
Wlasnie bo to jeszcze ta proba obciazeniowa w 5 tyg:/
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
od pobrania... to czekamy i kciuki zacisniete!O kurde to bardzo szybko!!?
A te 5 dni to od dotarcia probki do Hong Kong czy od pobrania?
No ja czekam … pobrana 02.02 a doreczona chyba 04.02 do labo
Czekam! Dostane sms jak bedzie w systemie! Troche sie denerwuje i nie moge doczekac
To mega szybko! Ale byloby super jakby jutro wszystko sie zgralo! Nifty i pappaod pobrania... to czekamy i kciuki zacisniete!
DagLer
Ja też zawsze mam badanie paluchem, potem usg i w Wawie 250 złJa mieszkam na wypizdowiu ale mój gin ma super sprzęt i robi na nim takze prenatalne.
I za wizytę ciążowa place 180xl, zawsze badanie paluchem, potem USG, i to takie porządne, nie na odwal się, zawsze zdjęcie dostaje jak mały pozwala zobaczyć buźkę, i na koniec badanie szyjki. Za te pieniądze to wizyty mam super
Justi92
Wow 250? Kurcze ja płaciłam po 400zlJa też zawsze mam badanie paluchem, potem usg i w Wawie 250 zł
No ale teraz mam go na codzień za free na NFZ
DagLer
A gdzie Ty rodzisz?Wow 250? Kurcze ja płaciłam po 400zl
No ale teraz mam go na codzień za free na NFZ
DagLer
Oszalałaś, mnie by do głowy nie przyszło, płaciłaś 400 zł, a teraz to jego obowiązek.A właśnie powiedzcie kupować "coś" na wychodne po porodzie
Justi92
Bo tak sobie myślę 9 miesięcy (raz lub dwa razy w miesiącu) 400zl za wizytę plus badania i reszta u niego w jego klinice... I czy w takim raxie(skoro byłam prywatna pacjentka) jestem zobligowana do dania w łapę? Albo ładniej ujmując podziękować "prezentem"
reklama
Justi92
KopernikaA gdzie Ty rodzisz?