reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bo tak sobie myślę 9 miesięcy (raz lub dwa razy w miesiącu) 400zl za wizytę plus badania i reszta u niego w jego klinice... I czy w takim raxie(skoro byłam prywatna pacjentka) jestem zobligowana do dania w łapę? 😁 Albo ładniej ujmując podziękować "prezentem"
O nie, ja nie daje nic, wystarczy im nasz uśmiech 😁😂 też mam lekarza ze swojego szpitala, będzie robił cc ale uważam, że to jego praca i ma za nią odpowiednie wynagrodzenia, jak ja za swoją. Takie mam zasady! 😁

O nie, ja nie daje nic, wystarczy im nasz uśmiech 😁😂 też mam lekarza ze swojego szpitala, będzie robił cc ale uważam, że to jego praca i ma za nią odpowiednie wynagrodzenia, jak ja za swoją. Takie mam zasady! 😁
i przez takie prezenty sluzba zdrowia kedt tak zepsuta. Zamiast wykonywac swoje obowiazki i robic to najlpiej jak umieja, oczekuja czegos pod stolem. Bo ludzie ich tak nauczyli.

A właśnie powiedzcie kupować "coś" na wychodne po porodzie🤔
My po porodzie kupiliśmy ciacho , takiego większego Marcinka żeby wszystkim położnym wystarczyło, tylko ja rodziłam prywatnie i opiekę na prawdę miałam tip top na każde zawołanie , położna od mamy, laktacyjna i noworodkowa, każda od czegoś innego i zawsze z uśmiechem przychodziły, no i nie komentowały że nie chciałam karmić piersią i kazałam małą zabrać na noc żebym mogła odpocząć 🤗🤭, a lekarzowi z Bociana mój mąż ma zrobić słodkie wafelki , także takie podziękowanie 😊

u mnie nie robi sie badania paloacyjnego. Nie dotyka sie szyjki. Tylko usg, zawsze.
A to ze nasze mamy nie mialy usg przez cala ciaze sprawialo, ze tyle dzieci rodzilo sie chorych, albo sie nie rodzilo. Medycyna poszla do przodu i trzeba z tego korzystac.
Spokojnie wiem że usg to postęp medycyny🤣 I nie napisałam że to było dobre

reklama
Do góry