reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski, ja w poniedziałek mam dzwonić do szpitala i umawiać się na CC - bo mój gin dał mi skierowanie. W poniedziałek będzie u mnie 37+1.
W szpitalu ma mnie obejrzeć ordynator i w sumie od niego wszystko zależy.
Mój dzieć waży 2,9kg i wszystko jest w normie. Przepływy ok
na kiedy masz sie umawiac? Najlepiej zeby byl to 39tc, wczesniej nie ma sensu jesli wszytsko kest ladnie. A pozniej to ryzyko, ze samo sie zacznie…

reklama
Laski, ja w poniedziałek mam dzwonić do szpitala i umawiać się na CC - bo mój gin dał mi skierowanie. W poniedziałek będzie u mnie 37+1.
Ciekawe kiedy Cię zaproszą na CC, ja mam dopiero w 39+4 :/ ciekawe czy wytrzymam bo wczoraj mi chyba kawałek czopa odpadło 🤯

To juzzzzz? Jednak wyplakalas cc :) co czujesz? Boisz się? Napewnooooo :)

Dziewczyny ja sie dzisiaj poryczalam ze wzruszenia.Moja prawie 8 miesc corcia powiedziala MAMA[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] co prawda wczesniej jak plakala to wolala cos jak mama ale dzisiaj normalnie powiedziala i to wyraznie.Tak sie zryczalam[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
U mnie w klinice maja takie haslo:zrobimy wszystko abys mogla uslyszec slowo "mama"[emoji5].Cos pieknego[emoji3059]
Czekam na ten dzień [emoji3059]
Póki co wynagradza mi wszystko uśmiech na tym ślicznym dziobku [emoji3590]

Mam za wysokie leukocyty we krwi i mój każe badania robić. A że ambulatoryjnie nie dam rady to do szpitala.
Ja mam zawsze wysokie leukocyty w morfologia i w pierwszej i w drugiej ciąży. Wogole mi się zawsze morfologia dojeżdża. A możesz napisać ile masz tych leukocytów? Ja z Natalka miałam 18 A TERAZ mam 12, norma jest do 10?

reklama
Do góry