reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A pytanie z beczki pampersów : Jakie polecacie na pierwszy rzut? Pampers premium care czy pampers 1?
Kupiłam narazie 2 duże paczki premium care i jedna duża pampers 1 bo nie wiem które najlepiej najpierw stosowac🤔🤷

Jest kierownikiem całej ginekologi, ordynatora ma pod sobą
No to właśnie, tacy lekarze sami ogarniają termin tylko skierowanie dają a zwykli że tak powiem nie ustalają terminu, a jak jeszcze lekarz fredki nie pracuje w szpitalu, w którym ona będzie rodzić to już w ogóle. Mój jest ordynatorem i dając skierowanie już powiedział kiedy będzie CC

Ale za to noce przespane:) my od 2 do 4 nie śpimy. Budzi się i gada w najlepsze. Baterie w szumisiu wymieniamy co 3 dni ;)
Haha coś za coś. Moja jak wieczorem padnie to śpi do 7-8. Wieczorem krople do oczu wpuszczam, oczywiście na śpiocha, nawet nie drgnie. Właśnie podanie kropli na spiaco to mój patent aby nie robić tego na siłę.

No w sumie racja, nie pomyślałam o tym 🤔 ja mam termin tak jak liczyłam teraz to na 38t+5d o ile jutro nie okaże się że mi przyspieszy

No to właśnie, tacy lekarze sami ogarniają termin tylko skierowanie dają a zwykli że tak powiem nie ustalają terminu, a jak jeszcze lekarz fredki nie pracuje w szpitalu, w którym ona będzie rodzić to już w ogóle. Mój jest ordynatorem i dając skierowanie już powiedział kiedy będzie CC
Różne są układy w szpitalach,.z reguły planowane CC wykonują lekarze którzy prowadzą pacjentki. Moja ginekolog pracowała na onkologii ale planowe CC wykonała.

Haha coś za coś. Moja jak wieczorem padnie to śpi do 7-8. Wieczorem krople do oczu wpuszczam, oczywiście na śpiocha, nawet nie drgnie. Właśnie podanie kropli na spiaco to mój patent aby nie robić tego na siłę.
Jakie kropelki do oczu? Pytam bo nie wiem czy mam coś jeszcze dokupić do oczek prócz soli fizjologicznej do przemywania? 🤔

Różne są układy w szpitalach,.z reguły planowane CC wykonują lekarze którzy prowadzą pacjentki. Moja ginekolog pracowała na onkologii ale planowe CC wykonała.
No tak ale lekarz, który pracuje typowo prywatnie tylko, nie wyznaczy terminu w danym szpitalu jeśli tam nie pracuje nie mówiąc już o wykonaniu tej cesarki

reklama
Do góry