reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski, ja w poniedziałek mam dzwonić do szpitala i umawiać się na CC - bo mój gin dał mi skierowanie. W poniedziałek będzie u mnie 37+1.
W szpitalu ma mnie obejrzeć ordynator i w sumie od niego wszystko zależy.
Mój dzieć waży 2,9kg i wszystko jest w normie. Przepływy ok
na kiedy masz sie umawiac? Najlepiej zeby byl to 39tc, wczesniej nie ma sensu jesli wszytsko kest ladnie. A pozniej to ryzyko, ze samo sie zacznie…

reklama
Laski, ja w poniedziałek mam dzwonić do szpitala i umawiać się na CC - bo mój gin dał mi skierowanie. W poniedziałek będzie u mnie 37+1.
Ciekawe kiedy Cię zaproszą na CC, ja mam dopiero w 39+4 :/ ciekawe czy wytrzymam bo wczoraj mi chyba kawałek czopa odpadło 🤯

To juzzzzz? Jednak wyplakalas cc :) co czujesz? Boisz się? Napewnooooo :)

Dziewczyny ja sie dzisiaj poryczalam ze wzruszenia.Moja prawie 8 miesc corcia powiedziala MAMA[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] co prawda wczesniej jak plakala to wolala cos jak mama ale dzisiaj normalnie powiedziala i to wyraznie.Tak sie zryczalam[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
U mnie w klinice maja takie haslo:zrobimy wszystko abys mogla uslyszec slowo "mama"[emoji5].Cos pieknego[emoji3059]
Czekam na ten dzień [emoji3059]
Póki co wynagradza mi wszystko uśmiech na tym ślicznym dziobku [emoji3590]

Mam za wysokie leukocyty we krwi i mój każe badania robić. A że ambulatoryjnie nie dam rady to do szpitala.
Ja mam zawsze wysokie leukocyty w morfologia i w pierwszej i w drugiej ciąży. Wogole mi się zawsze morfologia dojeżdża. A możesz napisać ile masz tych leukocytów? Ja z Natalka miałam 18 A TERAZ mam 12, norma jest do 10?

reklama
Do góry