reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
U nas sprawdzają się jeszcze takie manualne zabawki/ gadżety - Play doh, nożyczki, kolorowe kartki, wycinanie, przyklejanie, stempelki, naklejki itp.

Hej dziewczyny, jaki prezent polecacie dla 2-3 latki ? Już nie mam pomysłu co mojej córce kupić. Dodam że kuchnie mamy, roboty z różnymi funkcjami mamy. Chciałabym coś co może ją zainteresować na dłużej niż 10 minut. :-)
Moj na mikolaja dostał ciastolinę. Byl to strzał w 10. Wybraliśmy z różnymi formami do robienia owoców, warzyw itp. Jak pierwszy raz otworzył to siedział 4 godziny i się bawil z szwagierka

Nie ma co opowiadać...
Grzebiemy w immunologii. Lekarze szukają przyczyny poronienia. Było zbyt gwałtowne i bardzo spustoszyło cały organizm...
Także przez ta całą pandemie badania mam dopiero na koniec stycznia później wyniki, konsultacje i może uda się ruszyć coś dalej w połowie roku
Psychiczne też średnio mogę dojsc do siebie bo szwagierka właśnie urodziła A miałyśmy tylko 5 tyg różnicy....
Całe szczęście, że mamy Stasia ❤❤❤
On jest całym motorem napędowym do " normalnego " życia
Ściskamy Was mocno Zobacz załącznik 1215277
Oj dobrze ze sie odezwałaś bo często z iskierka myślimy i Tobie. Ja te myślałam że walka i rodzeństwo juz nie będzie taka trudna skoro immunologia juz wyprostowana a tu dupa. Mamy ostatni zarodek ale myślę i 6 stymulacji i mam na nia zgodę. U kogo się leczysz z immunologii??

Kochana trzymaj sie, wierze, ze bwdzie dobrze, po prostu trzeba cierpliwosci.
Przy takim cudzie jak Ten ze zdjecia na pewno jest prosciej [emoji3059] Na pewno jest niewyczerpanym zrodlem radosci [emoji171]
Gdybys znowu zniknela na dluzej - spokojnych i radosnych Swiat...
Dzięki Słońce
Też w to mocno wierze, że kiedyś jeszcze się uda
Postaram się teraz już nie znikać więc na życzenia jeszcze będzie czas 😉
Z takim motorem energii i motywatorem na pewno jest łatwiej. To był trudny rok, ale nam nadzieję, że 2021 będzie dla was łaskawszy!
Musi być ❤

Oj dobrze ze sie odezwałaś bo często z iskierka myślimy i Tobie. Ja te myślałam że walka i rodzeństwo juz nie będzie taka trudna skoro immunologia juz wyprostowana a tu dupa. Mamy ostatni zarodek ale myślę i 6 stymulacji i mam na nia zgodę. U kogo się leczysz z immunologii??
Też o Was często myślę 😉
Nam zostały jeszcze dwa . Oocyty też mam jeszcze zamrożone więc chwilowo nie muszę myśleć o kolejnej stymulacji
U dr Sydora.

Jak tutaj nie ma odzewu jeśli chodzi o leki to zapytam na Kto Po ... może tam się komuś przydadzą bo szkoda wyrzucać 😊

reklama
Do góry