reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jeszcze nic nie znalazł. Badania będę dopiero robić pod koniec stycznia. U mnie to dopiero początek jeśli chodzi o immunologie. Przy Stasiu brałam ercorton i intralipid bez wcześniejszych badać tak w razie W .
Przy tym z bliźniakami już nic nie dostałam bo jest pandemia A ja nie mam udokumentowanych problemów immuno
Ehh....
Ponoć ciąża ze Stasiem mogła namieszać...
Miałam gigantyczne krwiaki w macicy więc nie wiem i lekarze też nie wiedzą w skutek czego powstały. Nie wiem czy immunologia odpowie na to pytanie

O hepsrynie napisze na priv

Bardo Ci współczuję [emoji3525] Szkoda, że lekarze nie dają czegoś na podtrzymanie w razie wu.

reklama
Oj tak, kalendarz do dla mnie odległa epoka [emoji87] czas leci jak szalony!

Po maluszka wybrałabym się nawet już, ale mam prykaz odczekania jeszcze rok. Teraz miałam problemy z cytologią, bałam się że będę walczyć o zdrowie jak o rodzeństwo, ale chyba wychodzi na to, że wszystko już jest ok. Za 5 mc będę musiała się jeszcze raz z pakietem badań skontrolować i być może w listopadzie zaczniemy walczyć.
Najważniejsze że już wszystko jest ok ❤
Oby kolejny maluch nie był walką ✊
Będziecie mieć cudowną dużą rodzine ❤❤❤
A do listopada czas szybko zleci... szczególnie przy małych rozrabiakach 🙂

Bardo Ci współczuję [emoji3525] Szkoda, że lekarze nie dają czegoś na podtrzymanie w razie wu.
Wiesz co, lekarze zrobili wszystko co mogli. Dostałam cały kontener leków, i mimo tego, że krew lała się jak z wiadra ciąża utrzymała się w tym stanie Jeszce 2 tygodnie także nie mogę na nich złego słowa powiedzieć.

Dziewczyny cudnych, wyjątkowych Swiat i troche spokoju na przyszły rok [emoji8]

Załączniki

• postal.jpeg
    postal.jpeg
    43 KB · Wyświetleń: 125
Ostatnia edycja:
Babeczki i ja się dokładam do życzeń, w tym szalonym czasie przede wszystkim zdrowia! Niech te Święta na przekór losowi będą piękne, ciepłe, rodzinne i niech Mikołaj przyniesie wymarzone prezenty czy to pod postacią różowej pupci czy przespanych nocek 😘🎄🎁

Czesc dziewczyny ;) U mnie trwa zakupowe szalenstwo. Wyprawke mam juz prawie calą skompletowana na rozm 50, 56, 62. Wszystko kupione przez internet w next, lidl, H&M i reserved. Nie kupuje juz wiecej bo juz mi i babcie i ciocie i kuzynki i kolezanki zapowiedzialy zebym nie kupowala bo napewno duzo dostane ;) Chcialam jeszcze kupic takie gotowe wyprawki do szpitala. To sa takie gotowe kompleciki i teraz moje pytanie. Ile ja tego pitzrebuje do szpitala? Wiem ze to zalezy od porodu jak dlugo tam zostane - ale jak czesto dziecko w szpitalu jest przebierane? Czy to ja od razu przebieram? Jak to wyglada? Mam juz zlozone dwie komody, kupione łóżeczko jedno takie duze i drugie takie fajne mniejsze na kółkach. Wozek kupujemy zaraz po sylwestrze. Kupilam juz swoje pizamy, biustonosze, podkłady, pieluszki muslinowe noooo ale konca zakupow jeszcze nie widac ;) pozdrawiam Was wszystkie ;)

Czesc dziewczyny ;) U mnie trwa zakupowe szalenstwo. Wyprawke mam juz prawie calą skompletowana na rozm 50, 56, 62. Wszystko kupione przez internet w next, lidl, H&M i reserved. Nie kupuje juz wiecej bo juz mi i babcie i ciocie i kuzynki i kolezanki zapowiedzialy zebym nie kupowala bo napewno duzo dostane ;) Chcialam jeszcze kupic takie gotowe wyprawki do szpitala. To sa takie gotowe kompleciki i teraz moje pytanie. Ile ja tego pitzrebuje do szpitala? Wiem ze to zalezy od porodu jak dlugo tam zostane - ale jak czesto dziecko w szpitalu jest przebierane? Czy to ja od razu przebieram? Jak to wyglada? Mam juz zlozone dwie komody, kupione łóżeczko jedno takie duze i drugie takie fajne mniejsze na kółkach. Wozek kupujemy zaraz po sylwestrze. Kupilam juz swoje pizamy, biustonosze, podkłady, pieluszki muslinowe noooo ale konca zakupow jeszcze nie widac ;) pozdrawiam Was wszystkie ;)
Ja do szpitala brałam rozek, kocyk,skarpetki i pajace dla dziecka. Używałam tylko pajacykow z hm, bylo mi najwygodniej. Dla siebie koszulka do porodu,ktora wyladowala w koszu po i jeszcze dwie mialam na przebranie tyle ze ja po 48h wychodzilam już.

reklama
Ja wzielam 5 kompletów. Bylam w szpitalu 3 dni, jeden zużyłam wszytskie 5, bo raz maz jak przebieral smolke to wybrudzil, a raz sie przesikala.

Do góry