reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jeszcze nic nie znalazł. Badania będę dopiero robić pod koniec stycznia. U mnie to dopiero początek jeśli chodzi o immunologie. Przy Stasiu brałam ercorton i intralipid bez wcześniejszych badać tak w razie W .
Przy tym z bliźniakami już nic nie dostałam bo jest pandemia A ja nie mam udokumentowanych problemów immuno
Ehh....
Ponoć ciąża ze Stasiem mogła namieszać...
Miałam gigantyczne krwiaki w macicy więc nie wiem i lekarze też nie wiedzą w skutek czego powstały. Nie wiem czy immunologia odpowie na to pytanie

O hepsrynie napisze na priv

Bardo Ci współczuję [emoji3525] Szkoda, że lekarze nie dają czegoś na podtrzymanie w razie wu.

reklama
Oj tak, kalendarz do dla mnie odległa epoka [emoji87] czas leci jak szalony!

Po maluszka wybrałabym się nawet już, ale mam prykaz odczekania jeszcze rok. Teraz miałam problemy z cytologią, bałam się że będę walczyć o zdrowie jak o rodzeństwo, ale chyba wychodzi na to, że wszystko już jest ok. Za 5 mc będę musiała się jeszcze raz z pakietem badań skontrolować i być może w listopadzie zaczniemy walczyć.
Najważniejsze że już wszystko jest ok ❤
Oby kolejny maluch nie był walką ✊
Będziecie mieć cudowną dużą rodzine ❤❤❤
A do listopada czas szybko zleci... szczególnie przy małych rozrabiakach 🙂

Bardo Ci współczuję [emoji3525] Szkoda, że lekarze nie dają czegoś na podtrzymanie w razie wu.
Wiesz co, lekarze zrobili wszystko co mogli. Dostałam cały kontener leków, i mimo tego, że krew lała się jak z wiadra ciąża utrzymała się w tym stanie Jeszce 2 tygodnie także nie mogę na nich złego słowa powiedzieć.

Dziewczyny cudnych, wyjątkowych Swiat i troche spokoju na przyszły rok [emoji8]

Załączniki

• postal.jpeg
    postal.jpeg
    43 KB · Wyświetleń: 129
Ostatnia edycja:
Babeczki i ja się dokładam do życzeń, w tym szalonym czasie przede wszystkim zdrowia! Niech te Święta na przekór losowi będą piękne, ciepłe, rodzinne i niech Mikołaj przyniesie wymarzone prezenty czy to pod postacią różowej pupci czy przespanych nocek 😘🎄🎁

Czesc dziewczyny ;) U mnie trwa zakupowe szalenstwo. Wyprawke mam juz prawie calą skompletowana na rozm 50, 56, 62. Wszystko kupione przez internet w next, lidl, H&M i reserved. Nie kupuje juz wiecej bo juz mi i babcie i ciocie i kuzynki i kolezanki zapowiedzialy zebym nie kupowala bo napewno duzo dostane ;) Chcialam jeszcze kupic takie gotowe wyprawki do szpitala. To sa takie gotowe kompleciki i teraz moje pytanie. Ile ja tego pitzrebuje do szpitala? Wiem ze to zalezy od porodu jak dlugo tam zostane - ale jak czesto dziecko w szpitalu jest przebierane? Czy to ja od razu przebieram? Jak to wyglada? Mam juz zlozone dwie komody, kupione łóżeczko jedno takie duze i drugie takie fajne mniejsze na kółkach. Wozek kupujemy zaraz po sylwestrze. Kupilam juz swoje pizamy, biustonosze, podkłady, pieluszki muslinowe noooo ale konca zakupow jeszcze nie widac ;) pozdrawiam Was wszystkie ;)

Czesc dziewczyny ;) U mnie trwa zakupowe szalenstwo. Wyprawke mam juz prawie calą skompletowana na rozm 50, 56, 62. Wszystko kupione przez internet w next, lidl, H&M i reserved. Nie kupuje juz wiecej bo juz mi i babcie i ciocie i kuzynki i kolezanki zapowiedzialy zebym nie kupowala bo napewno duzo dostane ;) Chcialam jeszcze kupic takie gotowe wyprawki do szpitala. To sa takie gotowe kompleciki i teraz moje pytanie. Ile ja tego pitzrebuje do szpitala? Wiem ze to zalezy od porodu jak dlugo tam zostane - ale jak czesto dziecko w szpitalu jest przebierane? Czy to ja od razu przebieram? Jak to wyglada? Mam juz zlozone dwie komody, kupione łóżeczko jedno takie duze i drugie takie fajne mniejsze na kółkach. Wozek kupujemy zaraz po sylwestrze. Kupilam juz swoje pizamy, biustonosze, podkłady, pieluszki muslinowe noooo ale konca zakupow jeszcze nie widac ;) pozdrawiam Was wszystkie ;)
Ja do szpitala brałam rozek, kocyk,skarpetki i pajace dla dziecka. Używałam tylko pajacykow z hm, bylo mi najwygodniej. Dla siebie koszulka do porodu,ktora wyladowala w koszu po i jeszcze dwie mialam na przebranie tyle ze ja po 48h wychodzilam już.

reklama
Ja wzielam 5 kompletów. Bylam w szpitalu 3 dni, jeden zużyłam wszytskie 5, bo raz maz jak przebieral smolke to wybrudzil, a raz sie przesikala.

Do góry