reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny
Oddam leki ze zdjęcia. Jeden estrofem i luteina otwarte. brakuje kilku tabletek. Data ważności wszystkich!! do stycznia 2021.
Może któraś potrzebuje ?
20201215_203150.jpg

Heeej, a jak juz jesteś to moze powiesz co u Ciebie?[emoji16] Kope lat Cie nie bylo...
Nie ma co opowiadać...
Grzebiemy w immunologii. Lekarze szukają przyczyny poronienia. Było zbyt gwałtowne i bardzo spustoszyło cały organizm...
Także przez ta całą pandemie badania mam dopiero na koniec stycznia później wyniki, konsultacje i może uda się ruszyć coś dalej w połowie roku
Psychiczne też średnio mogę dojsc do siebie bo szwagierka właśnie urodziła A miałyśmy tylko 5 tyg różnicy....
Całe szczęście, że mamy Stasia ❤❤❤
On jest całym motorem napędowym do " normalnego " życia
Ściskamy Was mocno 20201203_112359.jpg

Nie ma co opowiadać...
Grzebiemy w immunologii. Lekarze szukają przyczyny poronienia. Było zbyt gwałtowne i bardzo spustoszyło cały organizm...
Także przez ta całą pandemie badania mam dopiero na koniec stycznia później wyniki, konsultacje i może uda się ruszyć coś dalej w połowie roku
Psychiczne też średnio mogę dojsc do siebie bo szwagierka właśnie urodziła A miałyśmy tylko 5 tyg różnicy....
Całe szczęście, że mamy Stasia [emoji173][emoji173][emoji173]
Ściskamy Was mocno Zobacz załącznik 1215277
Kochana trzymaj sie, wierze, ze bwdzie dobrze, po prostu trzeba cierpliwosci.
Przy takim cudzie jak Ten ze zdjecia na pewno jest prosciej [emoji3059] Na pewno jest niewyczerpanym zrodlem radosci [emoji171]
Gdybys znowu zniknela na dluzej - spokojnych i radosnych Swiat...

Nie ma co opowiadać...
Całe szczęście, że mamy Stasia ❤❤❤
Ściskamy Was mocno Zobacz załącznik 1215277

Z takim motorem energii i motywatorem na pewno jest łatwiej. To był trudny rok, ale nam nadzieję, że 2021 będzie dla was łaskawszy!

Dziewczyny, czy któraś z was zna się na wynikach glukozy? Miałam dzisiaj test obciążenia glukoza i wyniki mam:
Na czczo 77.30
Po 1h 98,90
Po 2h 99,60

I wiem że to nie oznacza cukrzycy natomiast dziwi mnie, że po 2h zamiast spadać to rośnie. Dwa lata temu wyniki na czczo i po 1h miałam podobnie natomiast po 2h spadło do 70-kilku. Wizytę mam w piątek to dopytam, ale może któraś z was coś więcej wie w tym temacie 😉

Dziewczyny, czy któraś z was zna się na wynikach glukozy? Miałam dzisiaj test obciążenia glukoza i wyniki mam:
Na czczo 77.30
Po 1h 98,90
Po 2h 99,60

I wiem że to nie oznacza cukrzycy natomiast dziwi mnie, że po 2h zamiast spadać to rośnie. Dwa lata temu wyniki na czczo i po 1h miałam podobnie natomiast po 2h spadło do 70-kilku. Wizytę mam w piątek to dopytam, ale może któraś z was coś więcej wie w tym temacie 😉
E tam.zaden wzrost, masz farta możesz jeść co chcesz 😜

reklama
Do góry