reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny
Oddam leki ze zdjęcia. Jeden estrofem i luteina otwarte. brakuje kilku tabletek. Data ważności wszystkich!! do stycznia 2021.
Może któraś potrzebuje ?
20201215_203150.jpg

Heeej, a jak juz jesteś to moze powiesz co u Ciebie?[emoji16] Kope lat Cie nie bylo...
Nie ma co opowiadać...
Grzebiemy w immunologii. Lekarze szukają przyczyny poronienia. Było zbyt gwałtowne i bardzo spustoszyło cały organizm...
Także przez ta całą pandemie badania mam dopiero na koniec stycznia później wyniki, konsultacje i może uda się ruszyć coś dalej w połowie roku
Psychiczne też średnio mogę dojsc do siebie bo szwagierka właśnie urodziła A miałyśmy tylko 5 tyg różnicy....
Całe szczęście, że mamy Stasia ❤❤❤
On jest całym motorem napędowym do " normalnego " życia
Ściskamy Was mocno 20201203_112359.jpg

Nie ma co opowiadać...
Grzebiemy w immunologii. Lekarze szukają przyczyny poronienia. Było zbyt gwałtowne i bardzo spustoszyło cały organizm...
Także przez ta całą pandemie badania mam dopiero na koniec stycznia później wyniki, konsultacje i może uda się ruszyć coś dalej w połowie roku
Psychiczne też średnio mogę dojsc do siebie bo szwagierka właśnie urodziła A miałyśmy tylko 5 tyg różnicy....
Całe szczęście, że mamy Stasia [emoji173][emoji173][emoji173]
Ściskamy Was mocno Zobacz załącznik 1215277
Kochana trzymaj sie, wierze, ze bwdzie dobrze, po prostu trzeba cierpliwosci.
Przy takim cudzie jak Ten ze zdjecia na pewno jest prosciej [emoji3059] Na pewno jest niewyczerpanym zrodlem radosci [emoji171]
Gdybys znowu zniknela na dluzej - spokojnych i radosnych Swiat...

Nie ma co opowiadać...
Całe szczęście, że mamy Stasia ❤❤❤
Ściskamy Was mocno Zobacz załącznik 1215277

Z takim motorem energii i motywatorem na pewno jest łatwiej. To był trudny rok, ale nam nadzieję, że 2021 będzie dla was łaskawszy!

Dziewczyny, czy któraś z was zna się na wynikach glukozy? Miałam dzisiaj test obciążenia glukoza i wyniki mam:
Na czczo 77.30
Po 1h 98,90
Po 2h 99,60

I wiem że to nie oznacza cukrzycy natomiast dziwi mnie, że po 2h zamiast spadać to rośnie. Dwa lata temu wyniki na czczo i po 1h miałam podobnie natomiast po 2h spadło do 70-kilku. Wizytę mam w piątek to dopytam, ale może któraś z was coś więcej wie w tym temacie 😉

Dziewczyny, czy któraś z was zna się na wynikach glukozy? Miałam dzisiaj test obciążenia glukoza i wyniki mam:
Na czczo 77.30
Po 1h 98,90
Po 2h 99,60

I wiem że to nie oznacza cukrzycy natomiast dziwi mnie, że po 2h zamiast spadać to rośnie. Dwa lata temu wyniki na czczo i po 1h miałam podobnie natomiast po 2h spadło do 70-kilku. Wizytę mam w piątek to dopytam, ale może któraś z was coś więcej wie w tym temacie 😉
E tam.zaden wzrost, masz farta możesz jeść co chcesz 😜

reklama
Do góry