Och WOOOW!!!! Ale pięknyPochwalę się tortem, bo pierwszy raz robiłam i jestem z siebie dumna
Jak widać Maja juz zaczęła degustację zanim mama zdążyła zrobić fotkę
Gdzie te motylki kupiłaś???
Najlepsze życzenia dla córeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och WOOOW!!!! Ale pięknyPochwalę się tortem, bo pierwszy raz robiłam i jestem z siebie dumna
Jak widać Maja juz zaczęła degustację zanim mama zdążyła zrobić fotkę
A co mialby zawierac? I ze tak zaytam - pijesz to? [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny właśnie mnie zmrozilo, zobaczyłam, że płyn do dezynfekcji skóry, który używałam przy prolutexie zawiera alkohol. Juz mam czarne mysli ( Zwracalyscie uwagę na skład? Czego uzywałyscie?
Dzięki, tego potrzebuje! Już mam mózg ciążowy i wizje fas, czyli 3 wdechy i dać sobie spokój?A co mialby zawierac? I ze tak zaytam - pijesz to? [emoji16][emoji16][emoji16]
No jasne [emoji16]Dzięki, tego potrzebuje! Już mam mózg ciążowy i wizje fas, czyli 3 wdechy i dać sobie spokój?
Och WOOOW!!!! Ale piękny
Gdzie te motylki kupiłaś???
Najlepsze życzenia dla córeczki
Moglabys sie martwic jakby byly plamienia. A ciagniecie i bole sa pewnie od "wysilku" [emoji6]. Spokojnie.Dziewczyny pytanie typu „matka wariatka”
wczoraj poszłam delikatnie mówiąc w tango z mężem... dziś bóle podbrzusza i ciągnie w pachwinach [emoji27][emoji27] boje się ze zaszkodziłam maluszkowi...
Ehh niby było fajnie i przyjemnie a dziś mam wątpliwości czy było to konieczne [emoji3064][emoji3064]
Pewnie tak, kompletnie straciłam kondycję do takich ćwiczeń, plamić to ja w ogóle nie plamie. Jest 16 tydzień i schodzę z progesteronu wiec może się wszystko skumulowało no ale cóż, stres nie pomagaMoglabys sie martwic jakby byly plamienia. A ciagniecie i bole sa pewnie od "wysilku" [emoji6]. Spokojnie.
Poczekaj do 3go trymestru. Wtedy to jest dopiero smiesznie podczas takich "cwiczen".Pewnie tak, kompletnie straciłam kondycję do takich ćwiczeń, plamić to ja w ogóle nie plamie. Jest 16 tydzień i schodzę z progesteronu wiec może się wszystko skumulowało no ale cóż, stres nie pomaga